• Kerstconcert Oriolus

    Oriolus

ORIOLUS zingt in Driebergen.

15-12-2016, 12:02 | Lezersnieuws | Oriolus

Oriolus geeft op donderdag 22 december 2016 a.s. een KERSTCONCERT in de Grote Kerk, Hoofdstraat 115 in Driebergen.

Het koor zingt de cantate "A Great and Mighty Wonder" van Tom Fettke, maar ook werken van zowel "de klassieken" als van moderne componisten, Gilpin, Berlioz, Maunder en Parks. De diversiteit van deze componisten zorgt voor een afwisselend programma met verschillende muziekstijlen. Uiteraard is er ook bij dit kerstconcert plaats ingeruimd voor samenzang!

De muzikale leiding berust bij André van Vliet, o.a. bekend van de vele tv-uitzendingen. Dat geldt ook voor de andere professionele medewerkers aan deze avond:

Maria den Hertog Sopraan

Jan Lenselink Vleugel

Mark Wester Percussie

Marjolein de Wit Fluit

Anja van der Maten Hobo

Sylvia Maessen Contrabas

Strijkers Ensemble Che Vanno

De muziek die ORIOLUS brengt laat zich het beste uitvoeren in een kerk. Daar willen we het aloude kerstverhaal zingend verwoorden en doorgeven.

De Grote Kerk in Driebergen leent zich daar uitstekend voor. Diverse concerten zijn daar al door ORIOLUS gegeven.

Laat u deze avond aangenaam verrassen door de heldere en frisse klankkleur, de (nagenoeg) professionele kwaliteit en uitstraling èn uiteraard de goede verstaanbaarheid van de gezongen teksten die zoals bekend, kenmerkend zijn voor Oriolus!

Aanvang van het concert is om 20.00 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar à € 12,50,- bij Boekhandel Jacques Baas, Traay 4-C, Driebergen, de koorleden en via de website www.projectkoororiolus.nl Aan de deur zijn de kaarten € 15,- per stuk. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Met een CJP-/studentenpas kost een kaart € 10,-.