• Klassiek Concert Projectkoor Oriolus

    Projectkoor Oriolus

ORIOLUS zingt Haydn, Mozart en Beethoven

14-05-2016, 20:40 | Lezersnieuws | Projectkoor Oriolus

Projectkoor Oriolus komt op zaterdag 21 mei naar de Grote Kerk in Driebergen.

Het koor brengt die avond muziek van de bekende componisten Haydn, Mozart en Beethoven. Op deze avond staat de Missa brevis St Joannis de Deo van Haydn centraal.

Het koor wordt begeleid door een vijftal strijkers, op vleugel en kistorgel speelt Jaap Eilander en de sopraan soliste is Marjo van Someren. Het concert staat onder muzikale leiding van de landelijk bekende componist, arrangeur, organist en dirigent André van Vliet. Hij is onder meer bekend van de wekelijkse TV-uitzendingen van Nederland Zingt.

Het gemengde koor Oriolus heeft in haar bestaan een naam opgebouwd vanwege de goede verstaanbaarheid van de gezongen teksten en de frisse klankkleur. Deze eigenschappen komen goed van pas bij het afwisselende aanbod van deze avond. U zult veel bekende, maar ook minder bekende melodieën horen langskomen, in een pakkende en muzikaal hoogstaande interpretatie. Projectkoor Oriolus heeft inmiddels bekendheid verworven in Driebergen. Het koor geeft regelmatig concerten in De Grote Kerk. Kortom, het belooft weer een verrassende en boeiende avond te worden!

Locatie: Grote Kerk, Hoofdstraat 115 in Driebergen

Aanvang: 20.00 uur, kerk open 19.30 uur

Toegang: Aan de kerk: € 17,50 - CJP houders € 12,50 - kinderen tot 12 jaar gratis Voorverkoop € 15,00 via www.projectkoororiolus.nl