Ouders gezocht voor OuderPanel Gorinchem!

12-10-2016, 16:10 | Lezersnieuws | Sabine Geurds

Gorinchem | oktober 2016

Het OuderPanel Gorinchem zoekt betrokken ouders die adviezen, verbeterpunten en ideeën over opgroeien in Gorinchem willen inbrengen. Voor bijeenkomsten in iedere wijk van Gorinchem gaan op 3, 4 en 10 november (overdag en avond) ouders in overleg om te bekijken wat er nodig is. Praat je mee? Het doel is elk kind in Gorinchem de kans te bieden om uit te groeien tot een prachtig mooi mens.

Elke ouder en (mede)opvoeder is welkom. Aanmelden kan door voor 24 oktober een email te sturen naar gorinchem@limonadebrigade.nl met daarin: naam ouder, leeftijd van je kind(eren) en de wijk waarin je woont en indien van toepassing de naam of wijk van de school of de peuterspeelzaal waar je kind naar toe gaat. Er wordt dan contact opgenomen voor een passend tijdstip en locatie. Er komen vijf bijeenkomsten; in iedere wijk eentje. Dus altijd in de buurt.

Het OuderPanel is een initiatief vanuit Programma De LimonadeBrigade Gorinchem. De LimonadeBrigade is een team van ouders en professionals die samenwerken aan het gezamenlijke doel om ieder kind in Gorinchem de kans te geven om uit te groeien tot een prachtig en krachtig mens. Iedereen kan zich aansluiten bij dit team en een bijdrage leveren op de manier die hem of haar het beste past.

Voor meer informatie zijn ouders en opvoeders welkom op de ontmoetingslocatie van Programma De LimonadeBrigade, gevestigd in de bibliotheek Gorinchem, op www.limonadebrigade.nl of via Facebook.