• Binary Data 2ImAhQt
  • Popkoor 0183 in Theater De Vijf Zinnen

    Archief Popkoor 0183

Popkoor 0183 bekent kleur in De Vijf Zinnen met True Colors 

20-05-2018, 12:34 | Lezersnieuws | Merel

Op zaterdag 2 juni 2018 bekent Popkoor 0183 kleur in Theater De Vijf Zinnen in Gorinchem met True Colors. Het is een concert met popsongs die gaan over alle dimensies van het leven.

True Colors is een extra bijzondere voorstelling, omdat dit de laatste keer is dat Michel de Valk, dirigent en tevens oprichter van Popkoor 0183, bij een optreden van het koor dirigeert. Na 2 juni neemt Michel na 18 jaar afscheid van zijn Popkoor 0183. Hij gaat verder met een mooie nieuwe uitdaging.

De wereld dat ben jij

De voorstelling True Colors laat je nadenken over:

Wat speelt er in de wereld? Hoe sta jij in het leven? Welke paden bewandel je in een wereld waar je angst, wreedheid, verdriet, tegenslag, vreugde, liefde en geluk tegenkomt? Welke dromen en wensen heb je? Hoe zou de wereld eruit zien als jij je dromen volgt? Pak ze op, alleen en/of met elkaar. Vier het leven! Want de wereld dat ben jij!

‘Hoe mooi kan het leven zijn. Het is maar hoe je kijkt, het is maar wat je droomt. Hoe mooi is jouw werkelijkheid, jij bent net zo rijk. Zo rijk als je je voelt.’ – Song Mooi van Marco Borsato

Popkoor 0183 vol energie

In het jaar 2000 werd Popkoor 0183 geboren. Met 50 leden laat het koor vol energie en overtuiging zien wat ze kan. Dat is niet alleen door te zingen, maar ook hoe je emoties door middel van muziek kunt ervaren. Het gaat om de beleving van de muziek. En dat is wat True Colors brengt. Bianca van Dreumel regisseert het concert en de Ruben Weverling Band begeleidt het koor muzikaal. Kaarten zijn te bestellen via www.devijfzinnen.nl. De aanvang van het concert is om 20.15 uur.