Prachtige kindervoetjes

08-05-2017, 10:20 | Lezersnieuws | Sabine Geurds

Het MamaCafé organiseert op vrijdagochtend 19 mei een informatieve ochtend met als thema: 'kindervoetjes'. Monika van Bommel van Van Bommel Podotherapie vertelt jullie er graag meer over.

Kindervoetjes, ze zijn prachtig en complex. De eerste jaren vormen de voeten en de benen zich. Kantelingen naar binnen en buiten horen daar ook bij en zijn meestal niet iets om je als ouder zorgen over te maken.

Monika van Bommel is de nieuwe podotherapeut in Gorinchem gevestigd in Gezondheidscentrum Kazerneplein. Deze ochtend legt zij jullie uit wanneer het verstandig is om contact te zoeken met een podotherapeut voor een onderzoek. Voetklachten, vaak over de eigen voeten struikelen of standsafwijkingen aan een voet zijn bijvoorbeeld signalen om serieus te nemen.

Monika legt ook uit welke schoenen nu eigenlijk gezond zijn en waar jullie op kunnen letten bij de aanschaf van al die mooie kinderschoenen.

Het MamaCafé is op vrijdagochtend van 10 - 12 uur in de LimonadeBrigade in Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl en op de Facebookpagina. Meer informatie over Van Bommel Podotherapie is te vinden op: www.vanbommelpodotherapie.nl.