• Iedere professionele verhuurder kan kantoorruimte verhuren op Goedkope Kantoorruimte

    Goedkope Kantoorruimte

Professionele kantorenverhuurder opgelet: dit is Het Nieuwe Verhuren

18-05-2017, 14:50 | Lezersnieuws | Goedkope Kantoorruimte

Met de geïntegreerde tool voor relatiemanagement snel van lead naar huurder

Het verzamelen van kwalitatieve leads van kandidaat-huurders is een continu proces voor de professionele kantorenverhuurder. Om de verhuurder kostbare tijd te besparen, heeft Goedkope Kantoorruimte een CRM-systeem voor huuraanvragen ontwikkeld.

Hierdoor is er nu één online dashboard waarin de verhuurder zelf zijn huuraanbod én het lead management beheert. Verhuurders van grote portefeuilles kunnen het systeem gratis gebruiken.

Hoe het werkt

De contactgegevens die een potentiële huurder achterlaat in het contactformulier van een object, komen automatisch in het CRM-systeem. Elk vervolgcontact wordt geregistreerd. De verhuurder heeft zo op elk moment inzicht in de status van een lead. Daarmee wordt het actief managen van leads een stuk eenvoudiger én doeltreffender.

Beheerpagina voor huurobjecten

Ook het objectenbeheer is sterk geoptimaliseerd met een eigen beheerpagina voor de verhuurder. Op elk moment kan hij hier objecten toevoegen. Is een object verhuurd of niet meer in beheer, dan wordt het eenvoudig gepauzeerd of verwijderd.

Gratis testen?

Verhuurders van grote portefeuilles kunnen hun aanbod kosteloos importeren op www.goedkopekantoorruimte.nl/voor-verhuurders en zo het nieuwe CRM-systeem vrijblijvend testen.

Goedkope Kantoorruimte

In 2012 speelde Goedkope Kantoorruimte als een van de eerste vergelijkingssites voor kantoorruimte in op de veranderende markt voor de verhuur van kantoorruimte. Eerst door zelf aanbod te verzamelen en dat te matchen aan ondernemers. Inmiddels plaatsen kantorenverhuurders hun aanbod veelal zelf op goedkopekantoorruimte.nl. Daarmee groeide de behoefte aan het vergemakkelijken van het leadmanagement. Dankzij het geïntegreerde CRM-systeem managen verhuurders nu niet alleen hun eigen huuraanbod, maar ook hun leadstrategie.