• Herfstconcert Projectkoor Oriolus

    Projectkoor Oriolus

Projectkoor ORIOLUS geeft Herfstconcert in Nieuwpoort

10-10-2016, 12:40 | Lezersnieuws | Projectkoor Oriolus

Projectkoor Oriolus geeft op zaterdag 15 oktober a.s. een herfstconcert in de Hervormde kerk in Nieuwpoort.

Het koor zingt werken van zowel "de klassieken" als van moderne componisten, van Beethoven, Händel, Rutter, Fettke en Stainer. De diversiteit van deze componisten zorgt voor een afwisselend programma met verschillende muziekstijlen. De muziek die we brengen laat zich het beste uitvoeren in de kerk. Daar waar in Woord en muziek de grootheid van God en de afhankelijkheid van ons mensen wordt doorgegeven. Dáár wil Oriolus zijn.

De heldere en frisse klankkleur, de (bijna) professionele kwaliteit en uitstraling èn uiteraard de goede verstaanbaarheid van de gezongen teksten zijn kenmerkend voor Oriolus.

Het koor staat deze avond onder de muzikale leiding van Martin van Heerde. Medewerkers aan deze avond: Kees Alers (dwarsfluit) , Jan Verweij (orgel) en Jan Willem van Delft (piano). Stuk voor stuk topmusici die, samen met het koor, voor een erg muzikaal concert zullen zorgen. Voeg daar bij de goede akoestiek van de Hervormde Kerk en het kan niet anders dan een geweldige avond worden!

Aanvang van het concert is om 20.00 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar à € 10,- bij Van der Vlist Woninginrichting, Hoogstraat 61 in Nieuwpoort en bij kapsalon Zeger Colijn,Dirk IV-plein 9, Hoornaar, bij de koorleden en via de website www.projectkoororiolus.nl Aan de deur zijn de kaarten € 12,50 per stuk. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Met een CJP-/studentenpas kost een kaart € 7,50.