• PUUR: Vrouw 2018

    Bart van Rongen
  • PUUR: Vrouw 2018

    Bart van Rongen

PUUR by Dinne Groothuis zoekt dansers

14-08-2018, 10:06 | Lezersnieuws | Fons

Aankomend seizoen kan het Gorcums publiek twee dansshows van PUUR by Dinne Groothuis verwachten.

Na het succes in 2015 en 2017 met uitverkochte theatershows in Theater Peeriscoop en een dinnershow compleet in kerstsfeer in december 2015 gaat choreografe Dinne Groothuis dit jaar voor een kerstshow in december 2018 én een theatershow in voorjaar 2019.

In 2012 startte Groothuis met PUUR: een open dansles op hoog amateur/professioneel niveau. Iedere week wordt een andere choreografie aangeboden in een wekelijks wisselende dansstijl. Die choreografieën zijn uiteindelijk gebundeld en gebruikt in haar eerste theatershow. De aankomende theatershow zal ook bestaan uit meerdere choreografieën in verschillende dansstijlen, die samen één boodschap of verhaal overbrengen.

De kerstshow zal in combinatie met heerlijk eten en drinken een vrolijke, sfeervolle avond worden waarbij alle bekende kerstliedjes voorbij zullen komen.

Voor deze twee projecten is PUUR by Dinne Groothuis op zoek naar ambitieuze, hardwerkende dansers met ruime ervaring om het hoge niveau bij te kunnen benen.

De auditie voor beide producties vindt plaats op zondag 2 september. Voor meer informatie omtrent de auditie en de twee shows kun je mailen naar puurbydinne@gmail.com.