• Ontwerp: Leon van Uden, I&L Entertainment

'Robin Hood en het verdwenen goud' dé familiemusical in de kerstvakantie

17-12-2015, 15:10 | Lezersnieuws | Stichting Theater Gorinchem

Bent u op zoek naar een leuk uitje in de kerstvakantie? Twijfel niet langer en reserveer kaarten voor de familiemusical 'Robin Hood en het verdwenen goud', met onze eigen Ferdinand Biesheuvel als Burgemeester van Nottingham!

Het wereldberoemde verhaal van Robin Hood krijgt op woensdag 23 december 2015 een avontuurlijk vervolg in deze verrassende familiemusical. Als haar oma in de problemen komt, besluit het stadsmeisje Robin de zomer door te brengen in Nottingham. Het dorp is een toeristische trekpleister omdat Robin Hood er vroeger heeft gewoond. De burgemeester van Nottingham, Lord John(Ferdinand Biesheuvel), heeft besloten om de mensen uit hun huizen te zetten zodat hij er hotels kan bouwen. Als Robin achter zijn plannen komt, wil ze haar oma en de mensen uit het dorp redden. Om dit voor elkaar te krijgen moet ze op zoek gaan naar de legendarische schat van Robin Hood. Als ze tijdens haar reis een mysterieus dagboek vindt, is dat het begin van een groots avontuur waarbij ze van de ene in de andere verbazing valt. Heden en verleden komen op magische wijze samen.

Robin Hood en het verdwenen goud volgens de pers:

"I&L Entertainment heeft met deze voorstelling goud in handen" - musicalnieuws.nl"Een spannend verhaal boordevol humor en avontuur" - Theaterparadijs.nl"Ferdinand Biesheuvel(Lord John) is heerlijk fout en over de top" - musicalvibes.nl"Veel komische momenten en een hoop energie" - musicalword.nl "Absoluut een waardig twee visitekaartje van I&L Entertainment" - musicalvibes.nl 


Gaat u woensdag 23 december mee op avontuur? De voorstelling begint om 14:30 uur en er zijn nog kaarten beschikbaar, reserveer dus snel uw kaarten via www.denieuwedoelen.nl. Voorafgaand aan de voorstelling is er tevens een gratis toegankelijke kindermiddag georganiseerd, u kunt al vanaf 13:00 uur in onze schouwburg terecht! Kinderen worden geschminkt, kunnen kleuren en knutselen met De Limonadebrigade en Stichting Kindercentra Gorinchem én maken kans op leuke prijzen. Tot ziens bij Robin Hood en het verdwenen goud! Wilt u vooraf een tipje van de sluier? Neem dan een kijkje op robinhoodmusical.nl.