• A.R.T. | ALL ROOTS TOGETHER

    Thijs Huizer
  • A.R.T. | ALL ROOTS TOGETHER

    Thijs Huizer
  • A.R.T. | ALL ROOTS TOGETHER

    Thijs Huizer

ROOTS Dance Studio zet Theater de Vijfzinnen op stelten

10-07-2018, 11:46 | Lezersnieuws | Karen

Afgelopen zaterdag 7 juli sloot de Gorcumse dansschool het dansseizoen af met maar liefst twee compleet uitverkochte voorstellingen in Theater de Vijfzinnen.

,, Zo’n 1100 mensen aan publiek en ruim 350 leerlingen achter de schermen. Je kunt je vast voorstellen wat een gezellige chaos dit veroorzaakt in de binnenstad van Gorinchem.’’ vertelt Redo enthousiast. Redouan Ait Chitt en Karen Papo, eigenaren van ROOTS Dance Studio, zijn het afgelopen jaar hard bezig geweest met de voorbereidingen voor hun eindvoorstellingen. Karen vervolgt:,,We hebben een middagshow voor onze kindergroepen en een avondshow voor alle tieners en volwassenen georganiseerd. Dit jaar wilden we er een wat creatievere draai aan geven, vandaar de titel A.R.T. | ALL ROOTS TOGETHER. Dit resulteerde in twee energieke voorstellingen boordevol dans, live muziek, video’s en hier en daar een beetje acteerwerk.’’.

ROOTS Dance Studio biedt een grote diversiteit aan danslessen en dit wilde het dansduo graag aan het Gorcumse publiek laten zien. ,,We bieden écht voor ieder wat wils aan, in onze danslessen voor kinderen maar ook voor volwassenen. Dit jaar heeft onze Salsa groep met volwassenen voor het eerst ook meegedanst. Heel leuk om te zien hoe deze vorm van dansen de eindvoorstelling nog even een ander tintje kan geven.’’ vertelt Redo. Hij vervolgt:,, We hebben veel positieve reacties vanuit het publiek gehad op de voorstellingen, maar wat wij nog belangrijker vinden zijn de positieve reacties achter de schermen. Het was een lange dag, maar iedereen heeft genoten. De sfeer zat er goed in bij de leerlingen en dat was tot op het podium te voelen. Ze hebben keihard gewerkt en iets heel moois neergezet, samen met ons docententeam en iedereen die heeft geholpen achter de schermen. We zijn blij, beter had het niet kunnen gaan!’’. ,,En nu even bijkomen’’, vult Karen aan. ,,Onze zomervakantie is begonnen. Van leerlingen krijgen we al de vraag hoe ze deze zomer moeten overleven, sommigen waren 5 avonden in de week bij ons in de studio te vinden. Dat is even afkicken. Vanaf maandag 3 september gaan we weer fris en fruitig een nieuw seizoen in.’’.

Voor meer informatie over de verschillende danslessen, kijk op: www.rootsdancestudio.nl