Shoeby wint award voor Beste Winkelketen en Webshop van Nederland, in de categorie damesmode

18-09-2015, 07:31 | Lezersnieuws | Shoeby

Gisteren won Shoeby tijdens de 'Retailer of the Year awards' de award voor Beste Winkelketen en Beste Webshop, in de categorie damesmode. Het Nederlandse concept ABN AMRO Retailer of the Year betreft een platform met verkiezingen voor en door retailers. Retailer of the Year is een retail-concept waarin verschillende awards worden uitgereikt, zoals voor: Beste Winkelketen, Webshop, Start-up, Retail Innovatie en Cross Channel. De verkiezing Beste Winkelketen van Nederland en Webshop Awards Nederland zijn één van de grootste consumentenverkiezingen van Nederland.

Dit onderzoek binnen de Nederlandse markt is een initiatief van Q&A Research & Consultancy in samenwerking met ABN AMRO en de media partners De Telegraaf en RetailTrends Media. Op basis van de stem van ruim 296.000 consumenten, die keus hadden uit het beoordelen van meer dan 400 retailers, had Shoeby haar nominatie verworven.

Categorie damesmode

Dit jaar zijn er wederom grote veranderingen in de categorie damesmode. Drie nieuwe genomineerden, Shoeby, MS Mode en H&M, waarvan Shoeby ook de nieuwe winnaar is. Net als vorig jaar bekleedt Miss Etam de tweede plek en C&A een vierde plaats. Shoeby scoort op alle aspecten beter en is daarmee de terechte winnaar. Op de service-gerelateerde aspecten scoort Shoeby zelfs boven de 8,5, een bijzondere prestatie. Deze bijzondere prestatie is zeker niet onbelangrijk in een branche waar online van grote invloed is.

Shoeby heeft niet alleen de beste winkel volgens de Nederlandse consument, maar ook de beste webshop. Hiermee stoot Shoeby de winnaar van vorig jaar, Zalando, van haar troon.

Shoeby maakt met name het verschil op de klantenservice en acties en aanbiedingen.

Bedankt voor je stem

Wij willen je hartelijk bedanken voor je stem, mede dankzij jullie heeft Shoeby deze prijzen gewonnen!

Shoeby heeft volgens jullie de meest creatieve collecties, een goede prijs/kwaliteit verhouding en de beste service.