• Presentatie nieuwe internetsite op het gemeentehuis

    Hans van Mourik

Stadsbelang lanceert nieuwe website

05-02-2018, 11:00 | Lezersnieuws | Bestuur Stadsbelang Gorinchem

Afgelopen dinsdag 24 januari heeft Stadsbelang zijn volledig vernieuwde website online gezet. Met deze in een frisse, moderne vormgeving uitgevoerde- en van een goede navigatie voorziene websi-te presenteert Gorcums lokale politieke partij zich opnieuw aan de stad. Uiteraard zijn er ook weer de mogelijkheden van direct contact via Facebook, Twitter en Instagram. De vernieuwde site straalt de ambities en plannen uit voor de nieuwe raadsperiode.

Op de website presenteert Stadsbelang door het verkiezingsprogramma 2018-2022: "Samen werken aan de Stad", zijn plannen voor de komende en volgende raadsperioden. Zoals je dat ook van een lokaal werkende partij mag verwachten, heeft Stadsbelang deze plannen helemaal gebaseerd en goed afgestemd op de in oktober 2017 gepresenteerde: "Visie van de Stad". Als het aan Stadsbelang ligt, waait er de komende jaren een nieuwe wind door de stad. Er wordt weer in de stad geïnvesteerd, opdat Gorinchem weer die bruisende stad wordt, waar het voor jong en oud en iedereen daar tus-senin, fantastisch wonen, werken en verblijven is.

Op de website is onder meer de lijst opgenomen met de 18 kandidaten waarmee Stadsbelang de komende gemeenteraadsverkiezing tot een succes gaat maken. De website is als altijd te vinden on-der: www.stadsbelanggorinchem.nl In de aanloop naar de verkiezingen wordt de website steeds actueel aangepast.