• Stichting DaDa schenkt speelgoed en spelcomputer aan kinderafdeling Beatrixziekenhuis.

    Rivas Zorggroep

Stichting DaDa schenkt spelcomputer en speelgoed aan kinderafdelingen Beatrixziekenhuis

30-09-2016, 15:00 | Lezersnieuws | Communicatie

De Stichting Vrienden van het Beatrixziekenhuis in Gorinchem heeft op 13 september jongstleden van Stichting DaDa een spelcomputer, tablets en heel veel speelgoed gekregen. Het betreft speelgoed van puzzels tot poppen en van auto's tot knutselmateriaal. Al dit nieuwe speelgoed is bestemd voor alle kinderen die patiënt zijn in het Beatrixziekenhuis. De kinderpolikliniek kreeg bovendien een hele nieuwe spelcomputer en tablets voor in de wachtruimte. Het geheel werd overhandigd door Aat van der Voort (voorzitter) en Puck Willemstein (ambassadeur) en zijn vrouw Ada Hokken en van Stichting DaDa. Het ziekenhuis is erg blij met deze donatie.

Donatie

Mascha Ratten nam het speelgoed namens de stichting Vrienden van het Beatrixziekenhuis in ontvangst. 'Wij zijn heel erg blij met deze schenking', zegt Ratten. 'We proberen de zorg altijd op een betrokken manier te leveren en het verblijf in ons ziekenhuis voor onze patiënten en bezoekers zo aangenaam mogelijk te maken. Met deze donatie kunnen wij het verblijf van kinderen en hun ouders in het ziekenhuis een stuk plezieriger maken.' Puck Willemstein, ambassadeur van Stichting DaDa voegt toe: "Snel onthullen en laat de kinderen maar lekker spelen. Dat is het belangrijkste."

Stichting DaDa

Stichting DaDa zet zich in voor zieke kinderen die extra zorg en voorzieningen nodig hebben. Zij willen bijdragen aan een betere zorg voor kinderen in ziekenhuizen en medische instellingen in Nederland door het realiseren van projecten die niet vanuit de normale middelen van het ziekenhuis of de gezondheidszorg gefinancierd kunnen worden.