Terug naar de Seventies in het PeuterCafé

12-09-2016, 09:50 | Lezersnieuws | Sabine Geurds

We gaan terug naar de Seventies in het PeuterCafé. Wie met ons terug wil gaan in de tijd en mee wil doen met de activiteiten deze periode, kan terecht in het PeuterCafé van de LimonadeBrigade.

Op woensdagochtend 26 oktober kun je mysterieuze klanken komen ontdekken in het PeuterCafé van de LimonadeBrigade. Deze ochtend luisteren we naar verschillende geluidstubes waarmee geschud kan worden. Peuters en hun ouders kunnen de klanken komen ontrafelen door te ontdekken welk geluid ze horen, waar het van gemaakt is en waar het vandaan komt. Ook de andere activiteiten deze periode in het PeuterCafé sluiten mooi aan bij de tentoonstelling 'Seventies music - fashion - design' van het Gorcums Museum. Het thema van deze maand laat zich dan ook niet moeilijk raden, namelijk: 'seventies'.

Ook zal er op dinsdag 4 oktober een leuke workshop plaatsvinden in het PeuterCafé op het Lingeplein (JP Waale school) met als onderwerp: 'Dierendag'.

Het PeuterCafé is op woensdagochtend van 10 - 12 uur in de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl en over de tentoonstelling in het Gorcums Museum op www.gorcumsmuseum.nl.