Timmerdorp Rivierenlandfonds: wij zijn er klaar voor en tellen de dagen af!

09-08-2016, 22:11 | Lezersnieuws | Timmerdorp Rivierenlandfonds 2016

Nog maar twee dagen en dan start voor de vrijwilligers het Timmerdorp Rivierenlandfonds 2016!

We beginnen aanstaande vrijdag 12 augustus al met het op bouwen van het Timmerdorp terrein zodat als maandag 15 augustus de kinderen om 13:00 uur klaar staan, na de opening door de Timmerdorp burgemeester Jorrit-Pepijn in samenwerking met zijn wethouders Wendy en Laura het timmerfestijn kan beginnen! Wij hebben er zin in!!

Wij zijn nog steeds op zoek naar spelleiding voor donderdag 18 augustus 2016. Er wordt dan weer een attractie dag georganiseerd voor de deelnemers van Timmerdorp Rivierenlandfonds.

De attractie dag duurt van 10:00 uur tot 17:00 uur en is op het Timmerdorp terrein. Het Timmerdorp terrein is gelegen aan de Buiten de Waterpoort 1a te Gorinchem. Lijkt het u leuk om een dag als spelleiding te fungeren geef u dan snel op via de website: www.timmerdorpgorinchem.nl en vul daar bij het onderwerp: spelleiding, uw gegevens in.

Op dinsdag 16 augustus vindt er om 20:00 uur een uitleg plaats over wat de attractie dag precies inhoudt u kunt via de website aangegeven of u in de mogelijkheid bent om ook hierbij aanwezig te zijn. Geef u snel op!