Timmerdorp zoekt: spelleiding en pannenkoekenbakkers!

06-07-2016, 16:10 | Lezersnieuws | Timmerdorp 2016

Op donderdag 18 augustus 2016 wordt er weer een attractie dag georganiseerd voor de deelnemers van Timmerdorp. Hiervoor zijn wij nog opzoek naar spelleiding die deze attracties willen begeleiden.

De attractie dag duurt van 10:00 uur tot 17:00 uur en is op het Timmerdorp terrein. Het Timmerdorp terrein is gelegen aan de Buiten de Waterpoort 1a te Gorinchem. Lijkt het u leuk om een dag als spelleiding te fungeren geef u dan snel op via de website: www.timmerdorpgorinchem.nl en vul daar bij het onderwerp: spelleiding, uw gegevens in.

Op dinsdag 16 augustus vindt er om 20:00 uur een uitleg plaats over wat de attractie dag precies inhoudt u kunt via de website aangegeven of u in de mogelijkheid bent om ook hierbij aanwezig te zijn. Geef u snel op!

Timmerdorp zoekt ook pannenkoekenbakkers en of pannenkoekenbaksters!

Wij zoeken voor donderdag 18 augustus 2016 nog enthousiaste pannenkoekenbakkers en of pannenkoekenbaksters, die voor de kinderen overheerlijke pannenkoeken willen bakken. Heeft u tijd op donderdag 18 augustus en kunt u heerlijke pannenkoeken maken? Geef u dan snel op via de website: www.timmerdorpgorinchem.nl en ga naar het kopje spelleiding. Na het invullen van de gegevens kunt u onderaan kiezen waarvoor u zich op wilt geven. Kies dan de optie ik wil me graag opgeven als: pannenkoekenbakker. Tot 18 augustus!