• kickboksen

    Danny Rijnhout

Try-out Kickboksen bij de Budo Fabriek in Arkel

13-03-2019, 15:03 | Lezersnieuws | Danny

De Budo Fabriek gaat vanaf april kickboksen aanbieden voor jeugd vanaf 10 jaar en voor senioren. Naast het Karate en Power Boxing komt nu ook Kickboksen op het rooster. Voor degene die niet willen wachten tot april organiseert de Budo Fabriek in maart twee try-outs.

Door de populariteit van power Boxing hebben we besloten ook kickboksen aan te gaan aanbieden. Hierdoor kunnen we meer diepgang aanbieden voor sporters die specifieker willen trainen. Meer technieken willen leren en ook willen leren dit toe te passen in een vrije situatie. Power Boxing kenmerkt zich als een conditie les zonder sparren. Bij Kickboksen zit dit element er wil in, net zoals bij Karate. We bieden dit op een veilige manier aan waardoor iedereen mee kan doen. Aldus Danny Rijnhout, eigenaar en trainer van de Budo Fabriek. 

WAT IS HET VERSCHIL MET POWER BOXING

Het grote verschil met Power Boxing is dat het geen conditietraining is maar een vechtsporttraining. We leren je dus echt vechten en verdedigen. Dit doen we in een veilige omgeving waarbij je veel dieper op de technieken en combinaties ingaat. Naast de technische elementen komen er ook veel tactische elementen aanbod. Wil jij je (door) ontwikkelen en je techniek verbeteren dan is Kickboksen een mooi vervolg op Power Boxing, Cardio Boxing of alle andere vormen van conditionele boks lessen. 

PROBEER ONZE LES 

Altijd al willen starten met Kickboksen volg dan één van onze try-outs. Dit kan op de volgende momenten:

Try-out kickboksen jeugd 10 t/m 17 jaar
Datum: maandag 25 maart
Tijd: 17:00 – 18:00 

Try-out kickboksen senioren 18+
Datum: donderdag 28 maart
Tijd: 19:30 – 20:30

WAT HEB JE NODIG

Tijdens de les heb je bokshandschoenen en scheenbeschermers. Je hoeft niet gelijk alles aan te schaffen. Je kunt eerst de les proberen en de beschermingsmaterialen bij ons lenen. Als het dan bevalt kun je ze via de Budo Fabriek bestellen.  De eerste les heb je dus alleen sportkleding nodig. 

AANMELDEN

Wil je een try-out meedoen geef jezelf dan op via www.budofabriek.nl. Aanmelden is gratis en na de try-outs starten we de week erna de echte lessen. Mocht je niet willen sparren dan kan je altijd een Power Boxing les meedoen. Deze les geven we op drie avonden, twee ochtenden en vanaf april ook op zondag. Het rooster kun je vinden op onze website.