• Logo Uitvaartverzorging Baks

    Baks

Uitvaartverzorging Baks voor Gorinchem en omstreken

12-04-2017, 18:50 | Lezersnieuws | Uitvaartverzorging Baks

Uitvaartverzorging Baks.

Uitvaartverzorging Baks is werkzaam in Gorinchem en omstreken en heeft als belangrijkste motto "met aandacht en zorg". Is er voor iedereen, overal en altijd!

Uniek.

Iedere uitvaart is uniek en daarom is aandacht en zorg erg belangrijk bij het bespreken van een uitvaart, of het nu een eenvoudige uitvaart is of een zeer uitgebreide, wij voeren alle wensen uit met aandacht en zorg.

Toespraak.

Wij verzorgen indien gewenst een volledige toespraak en wij maken op verzoek een persoonlijke PowerPoint die u tijdens de plechtigheid kunt laten zien. Ook kunnen wij u adviseren over de muziek die u tijdens de plechtigheid of dienst wilt laten horen en helpen wij bij het maken van een indeling van de plechtigheid.

Voorzorg.

Voorzorg is erg belangrijk voor degene die zelf van te voren wil bepalen hoe zijn of haar uitvaart eruit moet komen te zien. Wij hebben hiervoor een gratis wilsbeschikking, op verzoek sturen wij deze wilsbeschikking op of wij komen vrijblijvend naar u toe en adviseren u bij het invullen.

Nazorg.

Nazorg is een service die wij kosteloos aanbieden, dit betekent dat wij alle zorgen rondom opzeggingen en tenaamstelling wijzigingen voor u gaan uitvoeren, zoals bijvoorbeeld het opzeggen van abonnementen of lidmaatschappen en het verzilveren van uitvaartverzekeringen.

Waardekaart.

Bij gebruik van de Waardekaart die huis aan huis is bezorgd, ontvangt u €300,00 korting op de eindfactuur als Uitvaartverzorging Baks de uitvaart geheel mag verzorgen. Bewaar deze Waardekaart dan ook bij uw uitvaartverzekeringspapieren! Nog geen Waardekaart? vraag er direct één aan per mail: info@uitvaartverzorgingbaks.nl

Voor meer informatie kunt u 24 uur per dag bellen met 06-13667056 of kijkt u op onze website; www.uitvaartverzorgingbaks.nl