• Ton de Hoog neemt fotopaneel in ontvangst

    TheoBos

Unitas kampioenen bedanken Attema

22-06-2018, 10:22 | Lezersnieuws | Theo

Ondanks de feestelijkheden en oefeninterland bij Rapid werd er een receptie gehouden voor de Unitas zondag selectie vanwege het kampioenschap. De receptie is redelijk wel bezocht maar kan niet in de schaduw staan van de feestelijkheden van weleer -zo’n dertig jaar geleden.

In elk geval was de spanning rondom het parkeren niet aan de orde en is zeer rustig verlopen. Na de openingsspeech van de toen nog zittende voorzitter Theo Bos -met een speciaal welkom aan onze wethouder van sport: Joost van der Geest. De wethouder kreeg gelijk het wensenlijstje van de club mee om daar verder over te praten. Bos feliciteerde zowel de zondag als de zaterdag selecties. Verder werd er gesproken door trainer Rick Adjei met een kleine vooruitblik naar het nieuwe seizoen en door Koos Mensert van de KNVB.

Attema bedankt

Een aantal spelers van de zondag selectie met name Yousef Pyla bedankten Ton de Hoog van ATTEMA -die meer dag 35 jaar sponsor is met een fraaie kampioensfoto. Daarna was het een gezellig samenzijn en ging een groot gedeelte van de gasten richting overkant om de wedstrijd bij Rapid te bekijken. Al met al een mooie combi van feestelijkheden op Molenvliet.