• Van Eck centrum voor Mondzorg

    Van Eck centrum voor Mondzorg

Van Eck centrum voor mondzorg breidt uit met vier tandartsen met een specialisme

08-05-2019, 10:10 | Lezersnieuws | Anniek

Om tegemoet te komen aan de vraag van cliënten verwelkomt de praktijk tandartsen Daphne Piket en Maria Vahrenhorst, tandtechnicus Marco Nieuwburg en mondhygiëniste Öznur Genc in het team.

Mensen die een tandarts zoeken, vinden het belangrijk dat zij goed kunnen communiceren met de specialist, dat het kennisniveau hoog is en dat de praktijk goed bereikbaar is.

In dat licht biedt Van Eck centrum voor mondzorg alle vlakken van tandheelkundige zorg aan. Daarbij kan men denken aan preventieve mondzorg door een mondhygiëniste en het plaatsen van implantaten door een tandarts-implantoloog. Maar ook orthodontie en kindertandheelkunde zijn onderdeel van de dienstverlening, naast de ‘normale’ tandheelkunde.

Nieuwe tandartsen in het team

Tandarts Maria Vahrenhorst viel op door haar uitgebreide ervaring en de vele bijscholingen. Ze runde jarenlang een eigen praktijk, geeft les aan vijfdejaarsstudenten aan de Universiteit van Amsterdam en volgde onder andere cursussen om angst voor de tandarts bij volwassenen en kinderen te verminderen.

Tandarts Daphne Piket is naast haar werk bij Van Eck Mondzorg ook tandarts in de tandartsspoedpraktijk van het St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht. Hier verleent ze spoedeisende hulp gericht op tandklachten. Een bijzondere en zware functie, waaruit haar nauwkeurigheid en doeltreffendheid blijkt.

Een dag in de week sluit ook tandtechnicus Marco Nieuwburg aan op de locatie in Giessenburg. Als zelfstandige legt hij zich al jaren toe op het maken van gebitsprotheses en plaatjes. 

Mondhygiëniste minstens zo belangrijk als tandarts

Daarnaast verwelkomde Van Eck mondhygieniste Öznur Genc in het team. Genc heeft ervaring opgedaan bij verschillende praktijken en zal vanaf deze maand nauw samenwerken met de cliënten van Van Eck om gebitsproblemen te voorkomen.

Tandarts en eigenaar M.J.A. van Eck: ‘Ik ben zeer trots op de toevoeging van deze vier tandartsen met een specialisme aan het team en zie toe op een fijne samenwerking. Maar bovenal is de uitbreiding in het belang van onze cliënten. Wij doen alles voor een lach. Letterlijk. Natuurlijk bieden we kwalitatieve zorg, maar het is vooral ook de manier waarop we dat doen. Cliënten en onze medewerkers; we staan niet tegenover elkaar. En onze tandartsen hebben onderling overleg om gezamenlijk tot een hoger niveau te komen. Zo zorgen we met elkaar voor een stralend gebit. En die lach.’