Vegetarische barbeque op het Natuurcentrum

19-09-2018, 13:31 | Lezersnieuws | Gerard

Vegetarische barbeque op het Natuurcentrum!? 

 

Iedereen is op 29 september welkom op het Natuurcentrum in het Gijsbert van Andelpark te Gorinchem  . Er is dan een vegetarische barbecue. Deze barbecue is onderdeel van het       “Pay As You Feel” concept van het Natuurcentrum. Pay as you feel betekent dat er geen vaste prijs is en alle deelnemers zelf mogen bepalen hoeveel zij willen bijdragen op basis van hun draagkracht en tevredenheid. Door deze nieuwe filosofie in te zetten zorgt het Natuurcentrum ervoor dat hun evenementen voor iedereen toegankelijk zijn. De inkomsten gebruiken we in de eerste instantie om de kosten te dekken. Blijft er nog iets over? Dan zetten we dat in voor nog meer speelplezier op het Natuurcentrum! Het is een grote wens om de kinderspeelhoek uit te breiden én een natuurspeeltuin te realiseren. 

 

 Tijdens de barbecue verwelkomt het Natuurcentrum het hele gezin. De kinderboerderij zal open blijven en voor de kleinsten van het gezin zullen er verschillende spellen te doen zijn.?? 

De BBQ gaat aan om 16.00u. Er zijn ook heerlijke bijgerechten als salades en soep. Wilt u er zeker van zijn dat u genoeg te eten heeft? Meld u dan aan via info@ncgorcum.nl.       Richtprijs voor een volledige maaltijd is € 12,50. Spontaan aansluiten en/of een paar hapjes nuttigen mag uiteraard ook, u bepaalt wat het u waard is. Uiteraard geldt op =op!