• projectleider verwendagen Bianca Duijzer wil graag dat het bezoek van (ex-) oncologiepatiënten aan het ziekenhuis een keer garant staat voor pure ontspanning.

    Rivas Zorggroep

Verwendagen voor (ex)oncologiepatiënten in het Beatrixziekenhuis

28-04-2016, 12:10 | Lezersnieuws | Rivas Zorggroep

Het Beatrixziekenhuis, onderdeel van Rivas Zorggroep, organiseert op donderdag 19 en vrijdag 20 mei verwendagen voor mensen met kanker en voor mensen die kanker hebben gehad. In samenwerking met verschillende professionals worden verschillende verwenactiviteiten aangeboden. Mensen met kanker of die kanker hebben gehad uit het hele verzorgingsgebied van Rivas Zorggroep kunnen aan deze activiteiten deelnemen.

Pure ontspanning

Bianca Duijzer, projectleider Verwendagen: 'Veel mensen met kanker of die kanker hebben gehad, komen en kwamen geregeld naar het ziekenhuis voor controles, onderzoeken en behandelingen. Wij zijn ons dat bewust en willen graag dat hun bezoek aan het ziekenhuis een keer garant staat voor pure ontspanning. Daarom organiseert het Beatrixziekenhuis deze verwendagen. Er worden verschillende behandelingen op het gebied van verzorging en ontspanning gegeven.'

Meer informatie en aanmelden

Tijdens de verwendagen kan men onder andere genieten van een ontspanningsmassage, een schoonheidsbehandeling, een voetreflexmassage of een manicure. Voor meer informatie kijk op www.beatrixziekenhuis.nl. Aanmelden kan tot en met vrijdag 13 mei via Rivas Zorglijn, 0900-8440. Men kan zich voor maximaal twee behandelingen per persoon inschrijven. Let op: vol is vol dus wees er snel bij.