• archieffoto

    Suzanne Versluis

Volop tennis voor jeugdspelers door nieuw concept bij GTC Overwaard

14-02-2018, 13:28 | Lezersnieuws | Jan-willem

GTC overwaard in Gorinchem zet zich in voor de jeugd. Daarom heeft de jeugdcommissie van de vereniging een nieuw concept ontwikkeld: de clubtraining. Jeugdspelers krijgen nu naast de wekelijkse training van Bas-Tennis Academy een extra gratis training aangeboden waardoor ze vaker samen met elkaar kunnen tennissen. 

Meer actiever samen

Suzanne Versluis (lid van de jeugdcommissie) vertelt: "Er zijn veel activiteiten voor de jeugd. Denk naast de tennisles aan toernooien, de competitie en Tenniskids. Dit laatste is een landelijk programma waar ieder kind speelt op zijn of haar eigen neiveau. Met aangepaste regels, een aangepast veld en speciale ballen. Toch merken wij als jeugdcommissie dat het lastig is voor ouders en -vooral jongere- kinderen om vaker te komen tennissen. We willen echt aandacht voor tennis voor kinderen. Daarom maakten we een nieuw jeugdplan en werken we nu intensief samen met de trainers van Bas Tennis Academy aan meer beweging en plezier voor de jeugd op de tennisbaan. We hopen natuurlijk dat steeds meer kinderen enthousiast worden om te gaan tennissen."

Maak kennis met tennis

Er is ook een lespakket beschikbaar voor kinderen die het leuk vinden om tennis eens uit te proberen. Half maart starten de Maak-kennis-met-tennis lessen. Aanmelden kan nog! Meer informatie is te vinden op www.overwaard.nl of op www.bas-ta.nl. En voor vragen is mailen naar de jeugdcommisssie altijd mogelijk: jc@overwaard.nl.