Vooraankondiging Mama Verwen Dag in de LimonadeBrigade

12-04-2017, 19:50 | Lezersnieuws | Sabine Geurds

Op zaterdagochtend 13 mei, de dag voor Moederdag, wordt in de LimonadeBrigade van 10.00 - 12.00 de Mama Verwen Dag georganiseerd. We vragen jullie nu alvast om deze speciale dag in jullie agenda vast te leggen.

Op deze ochtend word je als (aanstaande) moeder heerlijk in de watten gelegd en kun je deelnemen aan tal van bijzondere activiteiten. Het geeft je de gelegenheid om andere (aanstaande) moeders te leren kennen, ervaringen uit te wisselen en samen te kletsen onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij. Ook is het een goede mogelijkheid om kennis te maken met iets wat je misschien nog niet eerder hebt gedaan en om het MamaCafé en de LimonadeBrigade (beter) te leren kennen.

Mocht je deze ochtend geen oppas hebben, geen probleem. Er is tijdens deze Mama Verwen Dag professionele kinderopvang aanwezig, zodat je als (aanstaande) moeder echt je handen vrij hebt.

Het belooft - kortom - een heerlijke dag te worden die je als (aanstaande) moeder niet mag missen! Dus noteer deze bijzondere dag nu alvast in je agenda, dan lees je binnenkort wat je allemaal kunt verwachten en meemaken.

De Mama Verwen Dag is op zaterdagochtend 13 mei van 10 - 12 uur in de LimonadeBrigade in de bibliotheek aan de Groenmarkt 1 in Gorinchem en wordt georganiseerd vanuit het MamaCafé. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl en op de Facebookpagina.