VRIJWILLIGERSBIJEENKOMST KRINGLOOPWINKEL GORINCHEM

16-06-2017, 17:20 | Lezersnieuws | C.Dekker

Kringloopwinkel Gorinchem

VRIJWILLIGERS-BIJEENKOMST 4 JULI 2017

De nieuwe Kringloop- winkel gaat na de zomer open in Gorinchem We willen u graag uitnodigen voor de vrijwilligersbijeenkomst op D.V. dinsdag 4 juli 2017 Van harte welkom!

OVER W&D KRINGLOOPWINKEL

In de Woord en Daad-kringloopwinkel kan men terecht voor een leuk cadeau voor een schappelijke prijs en tegelijk kan men iets doen voor de arme medemens in het Zuiden. Er worden eerlijke producten aangeboden, kaarten en allerhande tweedehands spullen. De opbrengsten gaan volledig naar een project van Woord en Daad in Afrika, Azië of Midden- en Zuid-Amerika. De winkel wordt gerund door de inzet van vele enthousiaste vrijwilligers.

OVER WOORD EN DAAD

Woord en Daad is een organisatie die vanuit christelijk perspectief mensen verbindt in de strijd tegen armoede. Wij willen, samen met onze lokale partners in het Zuiden, verschil maken in het leven van (kans)armen. Dankzij de vele giften van particulieren, bedrijven, vermogensfondsen en institutionele donoren zijn wij in staat ons werk uit te voeren. Samen met hen wil Woord en Daad een bijdrage leveren aan duurzame verandering in Nederland en wereldwijd.

Na de zomer openen we een nieuwe Woord en Daad Kringloop- winkel bij Woonboulevard Spijksepoort in Gorinchem.

Wilt u zich inzetten als vrijwilliger voor Woord en Daad of wilt u meer weten over de werkzaamheden in de winkel, dan willen we u graag van harte uitnodigen voor de vrijwilligersbijeen-komst op dinsdag 4 juli 2017. We willen alle (potentiële) winkelvrijwilligers meer vertellen over het werk van Woord en Daad en de werkzaamheden in de winkel in Gorinchem.

Vrijwilligersbijeenkomst

Voor wie: Alle potentiële vrijwilligers Kringloopwinkel

Datum: D.V. dinsdag 4 juli 2017

Tijdstip: aanvang 19.30 uur Locatie: Woord en Daad-kantoor (vergaderzaal Europa) Spijksedijk 16e te Gorinchem U bent hierbij van harte welkom!

Heeft u vragen? Neem dan even contact op met Arco Sturm, Manager Woord en Daad Winkels, via 0183-611800 of via a.sturm@woordendaad.nl. Meer informatie over de Woord en Daad Winkels is te vinden op www.woordendaad.nl/winkels.

Stichting Woord en Daad Winkels ● Postbus 560 ● 4200 AN