Waalse Esteban (18) zoekt Zuid-Hollands gastgezin

20-08-2017, 14:20 | Lezersnieuws | Gerda Pieters

Esteban komt uit Wallonië, het Franstalige deel van België en wil graag vloeiend Nederlands leren spreken. Daarom komt hij 26 augustus met uitwisselingsorganisatie Travel Active een semester naar Nederland. Esteban is ingedeeld in de regio Zuid-Holland. We zijn met spoed op zoek naar een (eventueel tijdelijk) Zuid-Hollands gastgezin voor deze sociale Belgische jongen.

Esteban komt uit een sportieve familie en naast BMX-fietsen gaat hij regelmatig joggen. Hij is gewend in huis mee te helpen met allerlei klusjes en is respectvol naar zijn omgeving. In zijn vrije tijd spreekt hij graag af met vrienden. Esteban is zeer gemotiveerd goed Nederlands te leren omdat hij later graag in de toeristenbranche wil gaan werken. Esteban zal naar een middelbare school in de buurt van zijn gastgezin gaan.

Als gastgezin haal je op een bijzondere manier de wereld in huis en bouw je mee aan bruggen tussen culturen en vriendschappen voor het leven. Travel Active verzorgt een goede voorbereiding, tussentijdse evaluatie en biedt gastgezinnen altijd een vast aanspreekpunt in de buurt. De student valt onder de verantwoordelijkheid van Travel Active en de eigen ouders. Gastgezinnen zijn dus niet wettelijk aansprakelijk.

Op de website www.travelactive.nl/high-school-holland onder het kopje 'Overzicht Buitenlandse studenten' stelt Esteban zich voor. Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact via regiozuidholland@travelactive.nl of bellen met 06-12586382 (geen what's app).