Wee Sociaal Ondernemen: Ondernemerswinst?!  bij Metropole Gorinchem

01-02-2018, 20:37 | Lezersnieuws | Ondernemers Netwerk

GORINCHEM - Op vrijdagmorgen 16 februari is het Ondernemers Netwerk OC-G te gast bij Metropole Gorinchem. Ondernemers uit Gorinchem en verre omgeving ontdekken vanuit de ervaringen van het Gastbedrijf de ondernemerswinst van Sociaal Ondernemen al dan niet in combinatie met Wee

Vanaf 09.00 tot 12.00 u netwerken onder het genot van een kopje koffie of thee. In het middengedeelte gaan de ondernemers elkaar, aan de hand van een ondernemende uitdaging, beter leren kennen. Na een korte inleiding van Jeroen Andriesse, directeur van Metropole Gorinchem BV, over de voordelen die zij zelf ervaren uit Sociaal Ondernemen en Wee, denken we met elkaar na hoe deze voordelen ook voor andere ondernemers in voordeel zijn om te zetten.

Waar en wanneer?

Metropole Lokaal Lekker!: Melkpad 3-5, 4201 HN Gorinchem.

Op vrijdag 16 februari vanaf 09.00 tot 12.00 u.

Kom je ook?

Reserveer je gratis toegangsbewijs via oc-g. Nodig ook andere ondernemers uit.

Wil je ook gastheer zijn of heb je een vraag? Neem contact op via info@oc-g.nl.

Gastorganisatie

METROPOLE BV is een ontmoetingsplek met een warm en stads karakter. Samen eten met vrienden of familie. Werkbespreking met collega's. Lunchen tijdens het flexwerken. Het weekend inluiden onder het genot van een drankje. Even bijkomen van een middag winkelen kan natuurlijk ook. Metropole in Gorinchem biedt al deze momenten.

Samenwerken en Sociaal Ondernemen

Metropole is een horecalocatie waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen deelnemen aan het ontwikkeltraject Horeca en arbeidsmatige dagbesteding. Beide groepen werken samen binnen Metropole en vullen elkaar aan. Dit geldt ook voor medewerkers horeca en medewerkers  zorg. Beide kanten zijn afhankelijk en complementair aan elkaar.

De missie van Syndion is: ”Deskundige en betrokken ondersteuning op maat bieden, door en voor bijzondere mensen, zodat mensen met een handicap zelf invulling geven aan hun leven en kunnen meedoen in de samenleving”. Ouders, familie, belangenbehartigers en anderen in het netwerk zijn daarbij nauw betrokken of treden in sommige gevallen op namens de cliënt.

B-All richt zich op arbeidsperspectief voor alle burgers met afstand tot de arbeidsmarkt. Zij ondersteunt en begeleidt hen naar een duurzame plek in de samenleving.