Welkom bij de Gorinchem Kring van de VVAO !

11-04-2019, 10:13 | Lezersnieuws | Marijke

Ben je een vrouw woonachtig in Gorinchem en omgeving, heb je een afgeronde hogere of universitaire opleiding en vind je het interessant om andere vrouwen te leren kennen, voor inspiratie, om iets te leren, voor steun en voor de gezelligheid? Kom dan eens kennismaken met leden van de afdeling Dordrecht/Gorinchem van de VVAO.

De VVAO, landelijk netwerk voor hoger opgeleide vrouwen met 32 lokale afdelingen, zet zich onder andere in voor de positieverbetering van vrouwen en werkt aan hun empowerment. In 2018 vierde de vereniging haar 100-jarig bestaan. De VVAO staat open voor vrouwen van alle leeftijden.

De afdeling Dordrecht/Gorinchem biedt vele mogelijkheden. Zo worden er afdelingsbijeenkomsten georganiseerd rond een bepaald thema en zijn er activiteiten binnen verschillende Kringen, zoals een filmkring, een theaterkring en diverse leeskringen. Er is volop gelegenheid om te netwerken.

Wij, leden woonachtig in Gorinchem en omgeving hebben sinds kort een eigen Kring voor leden die in en om onze stad wonen, om samen bijvoorbeeld een film te bezoeken, een activiteit te ondernemen of gewoon samen iets te gaan drinken en van gedachten te wisselen. We willen de Gorinchem Kring graag uitbreiden en daarom zijn we op zoek naar jou.

Heb je belangstelling voor deelname aan onze Kring of wil je gewoon wat nadere informatie ontvangen? Mail dan met vvaokringgorinchem@gmail.com of bel met Marijke op 06 47 28 80 05; Meer over de VVAO vind je op www.vvao.nl We kijken er naar uit je te ontmoeten!

KRING GORINCHEM VVAO