• Handen uit de mouwen

    C.Hocque

Werkzoekende kopen het boek "Handen uit de mouwen - Ontdek je talenten".

01-04-2019, 19:29 | Lezersnieuws | Johannes

Na een maand zijn er een behoorlijk aantal boeken van C.J.Hocque  “HANDEN UIT DE MOUWEN – Ontdek je talenten” verkocht. Een lezer was zeer onder de indruk dat hij een review heeft geplaats met een boek waardering van 9,5.

Inhoud reviews
Ik heb het boek gekregen en ben direct gaan lezen. Ik was natuurlijk enorm nieuwsgierig, omdat veel dingen herkenbaar voor mij waren. Ik kon het boek moeilijk wegleggen, had de neiging steeds meer te willen lezen. Heb het boek bijna in één adem uitgelezen. Het is enorm boeiend, beslist niet saai. Ik vond het jammer dat ik het uit had. Het is een grote aanrader, voor iedereen. 

Ik als werkzoekende van 23 jaar wilde wel eens weten wat voor baan mij het beste ligt. Heeft het boek ook gekocht en door de uitgebreide praktijkbeschrijving van verschillende beroepen uiteindelijk besloten om in de horeca te gaan werken.Het boek is een aanrader voor werkzoekende om meer te weten over detailhandel, bankwerker, horeca, constructiemedewerker, het werken op een scheepswerf, werken als maatschappelijke medewerker en glasbewerking. Voor mij is het in ieder geval een leuke investering en een mooi historisch terugblik hoe het in de jaren zestig toe ging.

Misschien zal het boek u ook helpen bij het vinden van een baan die bij u past.

Te koop of te bestellen bij boekhandel Cursief – Primera – De boekenkist – Manderijn - Bruna

Prijs: 19,95 euro