Workshop 'Draag je baby' in het MamaCafé

12-09-2017, 15:00 | Lezersnieuws | Sabine Geurds

Het MamaCafé organiseert op vrijdagochtend 29 september van 10:00 - 12:00 uur samen met LimonadeBrigade-partner Kraamzorg de Waarden de leuke en interessante workshop 'Draag je baby' over draagdoeken in de LimonadeBrigade in Gorinchem.

In deze workshop leggen bevlogen draagdoekconsulenten zwangeren en jonge moeders alles uit over het bij je dragen van de baby in een draagdoek. Deze manier van het dragen van je baby heeft verschillende voordelen. Je biedt niet alleen je kindje een optimale ondersteuning, ook voor jezelf is het een hele fijne manier om je kindje te dragen. Het gewicht van de baby of peuter wordt over je heupen, rug en schouders verdeeld en de rug, nek en het hoofdje van je baby zelf worden niet belast.

Zwangeren en jonge moeders mogen verschillende draagdoeken bekijken, voelen en proberen. Ook leer je hoe je ze kunt gebruiken en wat de verschillen zijn tussen de diverse draagdoeken. Tijdens de workshop zullen de consulenten uitgebreide uitleg geven over de 'geweven' en 'rekbare' draagdoek.

Overweeg je om je kindje te gaan dragen en wil je weten of dragen iets voor je is en welke draagdoek het beste bij jou past? Kom dan naar deze leuke workshop in het MamaCafé!

Het MamaCafé is op vrijdagochtend van 10 - 12 uur in de LimonadeBrigade in Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl en op de Facebookpagina van het MamaCafé. Meer informatie over de draagdoek en Kraamzorg de Waarden is te vinden op https://www.kraamzorgdewaarden.nl/bevalling/draagdoek-baby.