• speelschip

    Natuurcentrum

zandbak op het natuurcentrum 

11-07-2018, 11:09 | Lezersnieuws | Aangeleverd website

Zandbak op het Natuurcentrum 

Het is zover, de eerste stappen naar de natuurlijke speeltuin op het Natuurcentrum zijn gezet: de zandbak en een speel/picknick heuvel is gelegd! Een schitterende zandbak met een zandbakrand van boomstammen en boomstammetjes in het midden om op te zitten en te balanceren. De zandbak staat op een veilige en gezellige plek, naast de verblijven van de kippen en de varkens en omringd door een aantal zitplekjes voor de ouders. De aarde die uit is gegraven is gebruikt om een speel/picknick heuveltje nabij de speeltuin aan te leggen. U mag zelf uw picknickmand meenemen, of u bestelt een mand vol lekkers bij het restaurant (reserveren via info@ncgorcum.nl ).  

Deze zandbak en de ligweide hadden we nooit aan kunnen aanleggen zonder steun van onze partners. Boveko bedrijfsverzekering, pensioenen en makelaardij zamelden in september 2017 geld in voor de uitbreiding van het speelplezier op het Natuurcentrum. Dat deden zij tijdens de opening van hun nieuwe pand.  Ook A.A. De Haan stichting én alle collectanten van de collecte van najaar 2017 leverden een prachtige bijdrage ten behoeven van de zandbak. Van Hoven hoveniers hebben het zware werk gedaan! Wij zijn iedereen ontzettend dankbaar voor hun hulp! 

De kinderen kunnen nu al in de zandbak spelen. Op woensdag 8 augustus om 13.30u is de officiële opening, waar we u graag voor uitnodigen. 

Het aangekondigde speelschip laat helaas tot in oktober op zich wachten. Wij kijken hier erg naar uit