• Sikander Zulifqar

    Martin Gray

Zulfisports.com in de lucht

02-04-2019, 11:45 | Lezersnieuws | sikander

GORINCHEM Op het world wide web zijn vele duizenden webshops te vinden. In enkele duizenden soorten en grootten. Hoe onderscheid je jouw eigen internetwinkel dan die van al de andere aanbieders van producten en diensten?

Topsporter Sikander Zulfiqar (22) heeft er over gedroomd hoe hij dit zou aanpakken. Je hebt er minstens een portie lef voor nodig, en uiteraard ook een goed plan.

,,Zulfisports.com heb ik opgezet om sporters zoals ik een prettig gevoel te geven.  Als je wilt gaan sporten dan moet je op verschillende dingen letten. Zoals op je outfit en attributen, maar ook op producten die ervoor zorgen dat je aan blessurepreventie doet. Op mijn site Zulfisports.com staan diverse merken en soorten accessoires, die ertoe bijdragen je op een verantwoorde en plezierige manier jouw favoriete sport kunt bedrijven.”

Sikander Zulfiqar wil vooral een persoonlijke touch geven aan zijn onderneming Zulfi Sports. ,,Ik ben betrokken bij alles wat er gebeurt. Zelf keuzes maken bij het samenstellen van het assortiment artikelen. Zelf bepalen bij wat er uiteindelijk op de website komt én zelf free gadgets voor de klanten kiezen. En voor sommige heb ik zelfs exclusieve afspraken kunnen maken. Alles om het de kopers van mijn producten naar de zin te maken.”

Een scala aan sportieve items heeft Sikander Zulfiqar op de website van Zulfisports.com uitgestald. Van springtouwen tot preventieve bandages, van foamrollers tot sportbrillen, van gymballen tot polsbanden. ,,Voor ieder wat wils, tegen aantrekkelijke prijzen. Bovendien worden de bestellingen gratis verstuurd. Je betaalt dus geen verzendkosten. Met uitzondering van de artikelen die als actieproduct online staan en je voor niets kunt bestellen. Daarvoor betaal je wel de verzendkosten. Ik sta voor iedereen klaar, wil graag potentiële en vaste klanten bij het maken van hun keuze van dienst zijn en je kunt ook gerust via het klantcontactformulier op de website vragen stellen of laten weten wat je van een besteld product vindt.”

Voor meer info, stuur een mail naar info@zulfisports.com.