Evenementen

GORINCHEM Prins Willem III vierde zondag een feestje in Gorinchem. Samen met zijn gevolg was de prins aanwezig op de Grote Markt. Er waren optredens van Challenge Dance and Percussion, zangers en rapster Mikky Zomerdijk en de Trompetter van de Prins die het programma verzorgde voor de allerkleinsten.
GORINCHEM Op bovenstaande video is een kort verslag te zien van het Lingehavenconcert van zaterdagmiddag in Gorinchem. 
Advertorial
GORINCHEM Door het nationale platform 'Top Trouwbedrijven' is vorige week bekend gemaakt, dat Partycentrum Hipper & Kolfbaan aan de Torenstraat in...
GORINCHEM Gorinchem ligt op een knooppunt van rivieren en kanalen. De rivieren hebben altijd grote invloed gehad op het leven in de stad. Op Open Monumentendag is dit jaar extra aandacht voor dit nautische verleden. Zaterdag 14 september zijn een aantal (nautische) monumenten gratis te bezoeken tussen 10.00 en 17.00 uur. Een unieke kans om...
GORINCHEM Het Lingehavenconcert zorgde vrijdag weer voor een lach op de gezichten van veel toeschouwers. Het publiek verzamelde zich rond het water om te genieten van een gratis concert. Mensen bleven aandachtig kijken, ondanks de regen en wind.
Advertorial
GORINCHEM Dick den Ouden is op 1 maart weer voor eigen rekening gestart in het ambacht waar hij van houdt: metselen. Hij heeft een tijdje in loondienst...
GORINCHEM 1600 schoolkinderen die met elkaar het Wilhelmus zingen. Het lijkt een onmogelijke opgave, maar het gebeurde tijdens het Lingehavenconcert dat gisterenmiddag van start ging in Gorinchem. De kinderen kregen die middag op een unieke wijze een educatieve muziekscholing in de open lucht. Een combinatie van klassieke en lichte muziek.
GORINCHEM Onder verschillende weersomstandigheden is er deze week gestart met de opbouw van het podium op een wel heel bijzondere plaats aan de Lingehaven. De organisatie is zeer enthousiast over de nieuwe opzet. ,,Je bedenkt iets en weet niet echt hoe het uitpakt", gaf voorzitter Ed Braad als reactie.
Advertorial
GORINCHEM Bij menig persoon staat 'fit worden/blijven' of 'gezonder leven' tussen de goede voornemens. Maar hoe krijg je dat in de drukke leef- en...
GORINCHEM Het zit er weer op! Het Zomerfeest op de Groenmarkt is weer voorbij. Zondagmiddag werd de feestweek afgesloten met optredens van The Piano Man Band en Edsilia Rombley. Het geniet genoot op ontspannen wijze van de muziek. 
GORINCHEM Dansado en De Feestneger, Tante Joke karaokeband, Lampegastuh en Hitmaestro weten wat feesten is en Gorinchem feestte afgelopen zaterdag keihard mee op de Groenmarkt. Geniet nog even na met deze foto's en video's. 
GORINCHEM Het was zaterdagmiddag een feestje in de stad tijdens het Zomerfestival op de Groenmarkt en de diverse activiteiten op de Varkenmarkt. Jong en oud vermaakt zicht met verschillende activiteiten. Het heerlijke weer droeg ook zeker bij aan de feestvreugde.