Deel je nieuws

Klok uit de Exoduskerk getakeld

Vrijdag 18 januari is de klok uit de toren van de Exoduskerk aan de Mollenburgseweg getakeld. De bel is in Trier gegoten in 1581 en weegt 689 kg. Het plaatsen van dit stuk brons moet in die tijd een hele onderneming geweest zijn.

BC de Vesting: Dezelfde naam

Opnieuw wisten Corry Kooistra&Ria van Dieren bij bridgeclub de Vesting in de B-groep het hoogste percentage van de avond te behalen: 66,35. Zij werden op de voet gevolgd door Marianne&Brucht Genee die twee/honderdste procentpunt minder scoorden.

Alzheimer Nederland zoekt bestuursleden

De regionale afdeling Drechtsteden en Alblasserwaard van Alzheimer Nederland zoekt bestuursleden voor de portefeuilles PR & Communicatie, Alzheimer Cafés / Trefpunten en Belangenbehartiging. Het afdelingsbestuur vergadert een keer per maand in Dordrecht.

Vierde onderwijs Meet Up 0183

Op dinsdag 29 januari 2019 organiseren leraren uit Gorinchem opnieuw een Meet Up. Dit keer bij CBS Samen Onderweg, Stalkaarsen 17A in Gorinchem. Meet Up 0183 is een platform voor leraren van basis- tot hoger onderwijs.

Autolease Midden Nederland doneert opnieuw aan Jeugdfonds Sport & Cultuur

Bestuurslid Ton Bavinck van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Gelderland heeft uit handen van directeur Maarten Bruinsma van Autolease Midden Nederland (ALMN) een cheque ter waarde van € 2.500,- ontvangen. 

Nieuw op het Altena College: GameDesign

Ga je 23 januari naar de Open Dag van het Altena College? Grote kans dat je bij het vak Informatica een spel speelt dat ontworpen is door Twan Hogervorst, leerling uit havo 5. “Ik heb op het Altena College leren programmeren”, vertelt hij enthousiast.

UFit4Dance

U dance4fit! Bij Udance4fit! Dans voor mensen met een beperking draait het vooral om lekker in beweging zijn en plezier hebben in wat je doet.

Havendienst bemoeilijkt doorgang sluis

Regelmatig staan er zoveel auto's bij de Lingesluis dat de doorgang voor de talrijke wandelaars bemoeilijkt wordt, zeker voor ouderen met rollators of mensen met honden aan de lijn. Gisteren ook weer,. Het betreft niet alleen auto's van Havendienst Riveer zelf, maar ook van anderen.

Open dag Gymnasium Camphusianum

Tijdens de open dag maak je kennis met Gymnasium Camphusianum. Ouders en kinderen zijn welkom om te komen kijken of deze school bij hen past.

Pagina's