Deel je nieuws

Timmerdorp Rivierenlandfonds zoekt extra vrijwilligers!

Wij zijn nog heel hard op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Er is namelijk nog veel vraag naar kaartjes zodat er nog meer kinderen mee kunnen doen aan Timmerdorp Rivierenlandfonds maar die kaartjes kunnen wij niet beschikbaar stellen met de hoeveelheid vrijwilligers die we nu hebben.

Drankmisbruik oorzaak van scheiding.Uit het nieuwe boek "Handen uit de mouwen - Ontdek je talenten". van C.J.Hocque

Het gebeurde in de jaren 70 en is heden nog steeds actueel. Drankmisbruik oorzaak van scheiding.

Een waar gebeurd verhaal van een maatschappelijke medewerker in een tehuis voor daklozen in Amsterdam.

LUNCHCONCERT

Lunchconcert Grote Kerk Gorinchem 24 juli 2019. Een concert van Noortje van Middelkoop, panfluit en Harm Hoeve orgel en piano.

Mohamed Qaasim sleutelt aan auto’s en aan het gedachtengoed van Edison

Mohamed Qaasim is tweedejaars student motorvoertuigen op het Da Vinci College in Gorinchem. Hij werkt bij Kia dealer v/d Linden in Sliedrecht en zit 1 middag en avond per week op school. Nog een paar examens en dan heeft hij zijn mbo-diploma op zak.

Cantorij Koepelkerk Arkel zoekt dirigent

Met ingang van het seizoen 2019/2020 is de Cantorij van de Koepelkerk in Arkel op zoek naar een nieuwe dirigent. We zijn een enthousiaste, leergierige groep, die ter ondersteuning van de diensten kan putten uit een breed repertoire. Repetities zijn op woensdagavond van 19.45-22.00.

Een boswandeling maken in een ziekenhuis

Tara Mulder winnaar van de eerste PFZW Design Award

Body Stress Release Didi Visscher is verhuisd!

Na 7 jaar een goed lopende praktijkvoering in Bergen op Zoom, is de praktijk voor Body Stress Release per april 2019 verhuisd naar een prachtig pand aan de Rozenhof 33 te Dordrecht.

See, Buy, Fly at StarOutfit

Nog snel even shoppen voor super prijzen, net voordat je op vakantie gaat! Dat noemen we Smart Shopping bij StarOutfit (webwinkel in dameskleding, sieraden en accessoires) - Wat? Aktieprijzen op zomercollectie van o.a. Elvira Collections.

OEFENAVOND PAPPELELLEN

Op zaterdag 7 september aanstaande zijn de Nationale kampioenschappen pappelellen. Dit bijzondere festijn draagt de naam ‘Van Noordenne Glas Open’. Om alvast in de sfeer te komen is er op dinsdagavond 23 juli 2019 achter Museum De Koperen Knop een oefenavond.

Pagina's