Lezersnieuws

SG de LINGE/PCG- WaterpoloDames 1 blijft ongeslagen

SG de LINGE/PCG- Waterpolo (Leerdam- Gorinchem)

Ongelijke strijd eindigt in 0-0 voor Dames 1

Voor het Vlaardingse chalet mocht Rapid afgelopen zondag afslaan tegen Pollux. Deze ploeg stond op de tweede plek in de poule, dus was Dames 1 scherp en gefocust bij aanvang van de wedstrijd. Dit kon wel eens een spannend potje worden!

 

Lekker belangrijk!

In een periode waarin mensen vaak het gevoel hebben ‘druk, druk, druk’ te zijn, roept gewichtsconsulent Marjolein Exalto van Food To Be Good By Marjolein op om stil te staan bij de essentiële zaken in het leven.

Gorinchemse verbindingsarchitect Nanda van der Boom als wereldverbeteraar in Viva400 lijst

De Gorinchemse Nanda van der Boom is genomineerd als wereldverbeteraar in de Viva400 lijst van weekblad Viva. Een landelijke lijst met 400 inspirerende vrouwen die uitblinken in hun vakgebied.

Optie glasvezel deel Wijdschild

Op 1 september volgend jaar stopt ISDN bij KPN en alle andere aanbieders. ISDN is een vorm van digitale telefonie en wordt volledig vervangen door VoIP, ook wel bekend als internetbellen.

BC de Vesting: Drie winnaars

Op deze avond bij bridgeclub de Vesting wisten drie koppels bij het voorlezen van de uitslag voor enige hilariteit te zorgen.

24 & 25 november Pakje Kunst Event!

Zaterdag 24 en zondag 25 november is er een Pakje Kunst Event in de Kruisstraat en Haarstraat in Gorinchem. Het Event is beide dagen vanaf 12.00 tot 17.00 uur.

 

30e Kerstconcert in Grote Kerk wordt bijzonder sfeeervol

Zaterdag 22 december 2018 lijkt nog ver weg maar de organisatie van het 30e kerstconcert zijn al ruim een jaar bezig met het boeken van koor en artiesten. Het wordt weer een bijzonder concert.

LANDELIJK ATELIERWEEKEND! 17 en 18 NOVEMBER in de KRUISSTRAAT

Aan de Kruisstraat nummer 4 en 6 in Gorinchem doen twee galeries mee aan het Landelijk atelier weekend. Atelier 2vier8 en Boekhandel Cursief/ Galerie de Etage. Zij zijn dan ook tijdens dit weekend ‘s middags geopend!

Samen ontbijten op cbs de Tamboerijn.

Cbs de Tamboerijn doet mee aan het Nationaal Schoolontbijt. Wij zijn een gezonde school en vinden mede het gebruik van een goed ontbijt belangrijk. 

Pagina's