Deel je nieuws

Winst voor gemengd jeugdteam Achilles

Op zaterdag 18 mei speelde het gemengd jeugdteam van handbalvereniging Achilles tegen Dios. Achilles ging volop in beweging van start. Met mooie instart bewegingen sneden ze door de verdediging van Dios.

Jeugdbrandweer Herwijnen eindigt weer in de top 3

Afgelopen zaterdag hebben de aspiranten van jeugdbrandweer meegedaan aan de kwalificatiewedstrijd hoge druk in Apeldoorn. Hier hebben zij de 3e plaats behaald en daarmee hebben ze zich geplaatst voor de halve finale in Wageningen.

Petra Berger: Bazuin heeft positieve spirit

De naam van het concert doet haar meteen lachen: ‘Night of the Klomps. Je moet er maar op komen. Ik heb twee keer eerder met De Bazuin gezongen. De Bazuin is een leuk orkest, met een sfeer die anders is dan bij andere orkesten.

Hockey past ook bij jou!

Beste sportieve meiden en jongens,

Debatworkshop PharosHoogbegaafde jongeren

In deze workshop gaan we aan de slag met diverse debatvormen, zodat je leert om goed te luisteren naar je tegenstander, om snel te denken, snel te schakelen en snel te reageren.

BC de Vesting: Sprong naar promotie

In de B-groep bij bridgeclub de Vesting kwamen Jaap Jan Beukenkamp&Marchien O'Herne met een geweldig oer entage van dik 65 met stip op een promotieplaats terecht. De gedoodverfde winnaars van de LenteSerie in deze groep blijven onbereikbaar maar een tweede plek is ook wat waard.

Vriendinnendag 2019!

Op donderdag 30 mei (Hemelvaartsdag) zal de tweede editie van de Vriendinnendag plaats vinden op Unitas! Er is muziek, er zijn prijzen en natuurlijk heel veel voetbal en gezelligheid. Deze dag wordt georganiseerd voor alle meiden van 8 tot en met 16 jaar uit de buurt.

Zoek je een studierichting die bij je past.Lees dan het boek: "Handen uit de mouwen - Ontdek je talenten."


Een leerzaam boek voor aankomende leerlingen die naar de MTS of naar de ambachtsschool gaan.
Zonder moeilijk termen leert u in dit boek verschillende beroepen vanuit de werkomgeving beschreven.

2e Unitas Vriendinnendag wordt weer een succes!Op donderdag 30 mei (Hemelvaartsdag) zal de tweede editie van de Vriendinnendag plaats vinden op Unitas! Er is muziek, er zijn prijzen en natuurlijk heel veel voetbal en gezelligheid!

Giessen-Lingetocht Jan van Arckel

Toerclub Jan van Arckel organiseert op zondag 26 mei a.s. de Giessen-Lingetocht. De routes gaan langs de prachtige Nederlandse riviertjes de Giessen en de Linge. Doordat het ook mogelijk is zowel de Linge-route als de Giessen-route apart te rijden zijn vele verschillende afstanden mogelijk.

Pagina's