Deel je nieuws

Krachtige Kundalini yoga

Kundalini Yoga is een vorm van yoga waarbij je actief, dynamisch maar heel bewust aan de slag gaat met je lichaam.Na de actieve oefeningen volgen voor de balans: de ontspanning en een meditatie. 3 proeflessen voor €20,- incl thee en koek. Ook lessen op woensdag- en donderdagochtend. Welkom!

Langzaam aan Yoga

Zin in yoga? Maar dan rustig aan? Kom dan naar Mellowyoga van Suniai Kundalininiyoga op de dinsdagochtend. Yogaoefeningen, ademoefeningen, meditatie. Alles rustig aan. Welkom! 1,5 uur les voor €13,- incl thee en koek. info en opgave:info@suniai.nl | www.suniai.nl

Bijbel Open Avond Werkendam

Bijbel Open Avond Werkendam

Expositie Omnia College in De Bogerd

Van september tot eind december is in gemeenschapshuis De Bogerd een expositie te zien met werken van leerlingen. Deze leerlingen zitten op het Omnia College. Het Omnia College is een VMBO school op steenworp afstand van het gemeenschapshuis.  

Een diamanten werkjubileum voor Cor de Grunt (75)

60 jaar bij dezelfde baas werken, dat doen niet veel mensen hem na. Op 18 augustus 1959 - ruim 60 jaar geleden dus - kwam Cor de Grunt in dienst bij Staal Gorkum B.V. Wat een bijzondere mijlpaal! Vorige week is de jubilaris door zijn werkgever  flink in het zonnetje gezet.

OPENLUCHTSCHILDERFESTIVAL ZEER GESLAAGD

Zaterdag 14 september 2019 waren er in Hardinxveld-Giessendam en omgeving veldschilders aan het werk.

2e spirituele / wellness beurs

Door de grote belangstelling en ontzettend fijne en gezellig dag in mei, organiseren wij weer een gezellige en grote spirituele/ wellness beurs met een ruime verkoop gedeelte met allerlei spirituele artikelen.

Schuurverkoop in Goudriaan

Schuurverkoop op zaterdag 21 september in Goudriaan. Van 9.00 uur tot 15.00 uur is er een grote schuurverkoop aan de Zuidzijde 42 in Goudriaan.

Antiek & curiosa, brocante, kleding, sieraden, speelgoed, accesoires, decoratie, meubels en veel meer!

Blotevoetenpad een belevenis.

De leerlingen van zmlk school De Kleine Wereld zijn het nieuwe schooljaar gestart met een nieuwe beleving op het schoolplein, het blotevoetenpad.

loofhuttenfeest

LOOFHUTTENFEEST IN SLEEUWIJK 1ste LUSTRUM

Pagina's