Lezersnieuws

Djembee Workshop o.l.v.Joseph Bowie

RSME Workshops 60+

Nicky en Jobbi halen halve finale Haarlem pétanque weekend

Nicky Kockx (België) en Jobbi Schefferlie (Gorinchem) namen op 16 september deel aan het Internationale Haarlems pétanque weekend. De jongens wisten beide voorrondes te winnen en behaalden het hoofdtoernooi. De achtste en kwart finale werden gewonnen.

Campagne SGP Altena van start

Almkerk - Op de avond van Prinsjesdag heeft SGP Altena haar campagne op een ludieke manier afgetrapt. Dit ter voorbereiding op de verkiezingen van as. 21 november. De kandidaten en het campagneteam zullen de komende tijd aan de slag gaan om de boodschap van de SGP te verspreiden.

Vegetarische barbeque op het Natuurcentrum

Vegetarische barbeque op het Natuurcentrum!? 

 

Pippi-powertraining bij Pit kindercoaching!

Pit kindercoaching start ook dit schooljaar weer met de Pippi-powertraining. Afgelopen jaar heeft Pit deze training al een aantal keer gegeven aan groepjes kinderen in de basisschoolleeftijd.

Hoog niveau basketbal bij BCE'78

Wedstrijd BCE’78 Ede  – EBV Baros Rotterdam.

Eindstand: 84-76

Zaterdag 15 september 2018

Pupillen Typhoon in de prijzen

Na vijf wedstrijden verspringen, sprinten, kogelstoten en andere atletiekonderdelen, is de regionale competitie voor de pupillen afgerond.

Pupillen Typhoon in de prijzen

Na vijf wedstrijden verspringen, sprinten, kogelstoten en andere atletiekonderdelen, is de regionale competitie voor de pupillen afgerond.

EXPOSITIE ‘DENKEND AAN HOLLAND’

Vanaf 22 september 2018 is in Museum De Koperen Knop de expositie ‘Denkend aan Holland' te zien. Met drie actuele onderwerpen betreffende het landschap van de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden: de knotwilg, de hennepteelt en de ruilverkaveling.

DE KOPEREN KNOP ZOEKT VRIJWILLIGERS

Hoewel de zomer van 2018 nog gaande is, start Museum De Koperen Knop in Hardinxveld-Giessendam binnenkort met de verdergaande voorbereidingen voor 2019.

Pagina's