Lokaal lezersnieuws

5e Onderwijs Meet Up 0183 over onderzoeken en ontwerpen

Leraren in Gorinchem organiseren nu ruim een jaar Meet Ups. De avonden bieden collega´s uit het onderwijs interessante praktijkvoorbeelden uit scholen in Gorinchem en omgeving. Op 2 april is de vijfde Meet Up 0183. Deze keer is PRO Merewade de gastlocatie.

Voorjaarsconcert KNA

Op zaterdag 06 april geeft muziekvereniging Kunst na Arbeid haar traditionele voorjaarsconcert.. Tijdens dit concert zullen alle geledingen; jeugdorkest, drumband en harmonieorkest weer in actie komen.

Dit concert vindt plaats in het ‘Multifunctioneel centrum De Lingehof’ in Arkel.

Schrijversontbijt met Jan van Mersbergen

Ter afsluiting van de Boekenweek (23 t/m 31 maart) organiseren boekhandel De Boekenkist en restaurant Metropole een schrijversontbijt. Op zaterdag 30 maart komt Jan van Mersbergen een lezing geven over zijn nieuwe roman ‘De onverwachte rijkdom van Altena’.

Stageproject in Berlijn voor Entree Studenten Da Vinci College


Het Da Vinci College heeft diverse uitwisselings- en stageprojecten. In het kader hiervan hebben studenten van de Entree opleiding onder begeleiding van hun docenten een bezoek gebracht aan de historische stad Berlijn.

Tamboerijnkinderen ontbijten met de Burgemeester

Op maandagochtend 11 maart heeft groep 6/7 van CBS De Tamboerijn heerlijk ontbeten met de burgemeester.

Allereerste Struingids verschenen

Begin maart is de eerste Struingids verschenen, een handige gids over wandelen en ontdekken langs de rivieren. Er staat veel informatie in over natuur, landschap, cultuur en natuurlijk mooie routes om te struinen.

Onderscheiding PKN voor Han Cos in Koepelkerk Arkel

ARKEL - In een volle Koepelkerk heeft Han Cos zondag 10 maart 2019 de hoogste onderscheiding van de Protestante Kerk in Nederland ontvangen voor zijn inzet gedurende een periode van 60 jaar.

Alternatieve woonvormen voor ouderen: iets voor jou?

Voor ouderen die overwegen om hun woonsituatie aan te passen, is het goed om ook de alternatieve woonvormen af te wegen. Deze andere woonvormen, zoals de kangoeroewoning of woongroepen, nemen sterk in populariteit toe. En dat is niet voor niets.

Mevrouw Van Rooden 40 jaar lid van GOOK

Tijdens de Algemene ledenvergadering van het Gorcums Opera- en OperetteKoor werd mevrouw Truus van Rooden in het zonnetje gezet vanwege haar 40-jarig lidmaatschap van het koor.                                                                                      Zij hoopt nog lang te kunnen blijve

Gorcummers geven bijna € 5500,- aan de Hersenstichting

Inwoners Gorinchem geven € 5496,82 aan de Hersenstichting.

75 lokale collectanten haalden geld op voor mensen met een hersenaandoening.

Pagina's