Sport lezersnieuws

Alzheimer Nederland zoekt bestuursleden

De regionale afdeling Drechtsteden en Alblasserwaard van Alzheimer Nederland zoekt bestuursleden voor de portefeuilles PR & Communicatie, Alzheimer Cafés / Trefpunten en Belangenbehartiging. Het afdelingsbestuur vergadert een keer per maand in Dordrecht.

UFit4Dance

U dance4fit! Bij Udance4fit! Dans voor mensen met een beperking draait het vooral om lekker in beweging zijn en plezier hebben in wat je doet.

Open dag Gymnasium Camphusianum

Tijdens de open dag maak je kennis met Gymnasium Camphusianum. Ouders en kinderen zijn welkom om te komen kijken of deze school bij hen past.

Koraal riffen aanleggen en onderhouden

Hoe leg en onderhoudt je koraalriffen in Indonesië en Thailand. Gastsprekers Vera en Frank van Aarden vertellen over hun project coralgardening.org . Deze lezing vindt plaats in het clubhuis t' Zwuik naast het Cariba bad.

Merwede Triathlon

De derde editie van de één achtste Merwede Triathlon in Gorinchem, dat betekent 500 meter zwemmen in het buitenbad van het Caribabad, 20 kilometer fietsen met de Merwedebrug als beklimming en 5 kilometer hardlopen over een mooi parcours van 2,5 km dat 2 keer afgelegd moet worden.

BAZUIN SWINGT OP NIEUWJAARSCONCERT


Het traditionele nieuwjaarsconcert stond weer bol van verrassingen. Het jeugdorkest swingde de pan uit
en het publiek werd letter meegezogen door de muziek. Yavin Groenewegen staat voor een verfrissende aanpak bij de jeugd.

BC de Vesting: Gelijke namen

In beide groepen bij bridgeclub de Vesting waren de namen van de winnende paren hetzelfde!

Rookvrije generatie bij GKV Enomics!

GKV-Enomics is vanaf 6 januari 2019 rookvrij!

NIEUW – FUNCTIONEEL TRAINING ONDER BEGELEIDING VAN EEN FYSIOTHERAPEUT EN FITNESSTRAINER

Vanaf januari slaan de Budo Fabriek en David de Bruijn Fysiotherapie de handen ineen om mensen met gezondheidsklachten en chronische klachten in beweging te zetten.

CLINIC TWEEVOUDIG VICE-WERELDKAMPIOEN KARATE

Razendsnelle stoten, soepele trappen, tactische tips en een ware handtekeningsessie. Het zat er allemaal in zaterdag.

Pagina's