Sport lezersnieuws

40 jaar dames woensdagochtend tennis in Vuren !!

Bij T.V. De Waalrackets tennissen de dames al 40 jaar iedere woensdagochtend. Carla Akkerman was een van de eerste vrouwen die aan deze ochtend mee deed.

The Crocodiles winnaar Bowling Duoleague in de Molenvliet

Afgelopen week zijn voor de derde keer de officiële bekers uitgereikt van de bowlingcompetitie van Bowlingcentrum De Molenvliet in Gorinchem.

Jacob Barth, Denise Wieringa en Laurens Baks waren in deze competitie de besten na een spannende eindstrijd tussen de nummers 1, 2 en 3.

Open-Jeugd-Trainingen bij Unitas

Alle jeugd J/M.Wel of geen lid kunnen vrijblijvend komen kennismaken met voetballen bij Unitas. iedereen is van harte welkom. De start is maandag 27 mei.

Nederlandse Kampioenschappen 3e divisie turnen dames

Met 5 turnsters in de meerkamp, 6 toestelfinales en 3 reserve plaatsen mocht OKK Gorinchem deel gaan nemen aan de Nederlandse kampioenschappen turnen. In Vianen werd zaterdag gestreden om de meerkamptitels in de 3e divisie.

Winst voor gemengd jeugdteam Achilles

Op zaterdag 18 mei speelde het gemengd jeugdteam van handbalvereniging Achilles tegen Dios. Achilles ging volop in beweging van start. Met mooie instart bewegingen sneden ze door de verdediging van Dios.

Hockey past ook bij jou!

Beste sportieve meiden en jongens,

BC de Vesting: Sprong naar promotie

In de B-groep bij bridgeclub de Vesting kwamen Jaap Jan Beukenkamp&Marchien O'Herne met een geweldig oer entage van dik 65 met stip op een promotieplaats terecht. De gedoodverfde winnaars van de LenteSerie in deze groep blijven onbereikbaar maar een tweede plek is ook wat waard.

Vriendinnendag 2019!

Op donderdag 30 mei (Hemelvaartsdag) zal de tweede editie van de Vriendinnendag plaats vinden op Unitas! Er is muziek, er zijn prijzen en natuurlijk heel veel voetbal en gezelligheid. Deze dag wordt georganiseerd voor alle meiden van 8 tot en met 16 jaar uit de buurt.

2e Unitas Vriendinnendag wordt weer een succes!Op donderdag 30 mei (Hemelvaartsdag) zal de tweede editie van de Vriendinnendag plaats vinden op Unitas! Er is muziek, er zijn prijzen en natuurlijk heel veel voetbal en gezelligheid!

Giessen-Lingetocht Jan van Arckel

Toerclub Jan van Arckel organiseert op zondag 26 mei a.s. de Giessen-Lingetocht. De routes gaan langs de prachtige Nederlandse riviertjes de Giessen en de Linge. Doordat het ook mogelijk is zowel de Linge-route als de Giessen-route apart te rijden zijn vele verschillende afstanden mogelijk.

Pagina's