Sport lezersnieuws

BC de Vesting: Weer veel aanloop

Bij de 6de zitting van de zomercompetitie trok bridgeclub de Vesting opnieuw veel bridgers naar de clubavond.

Winnaars Strokeplay Clubkampioenschap 2019 op Almkreek, Almkerk

Afgelopen weekend, 6 + 7 juli, werd op Golfpark Almkreek te Almkerk het Strokeplay Clubkampioenschap 2019 gespeeld.

Winnaars na deze spannende dagen werden Anoeska Hagenstein én Robbert van Dijken.

BC de Vesting: Lekker druk

Op een gewone zomeravond zitting bij bridgeclub de Vesting kwamen er zomaar 23 paren aanschuiven!

Kuen Way sluit seizoen sportief af.

Afgelopen zaterdag hebben de leden van Kuen Way het drukke kempo seizoen met een sportief tintje afgesloten.Tot volgend seizoen.

Mooie opbrengst sponsorloop CBS De Tamboerijn

Op  initiatief van Gorinchem Beweegt hebben de leerlingen van CBS De Tamboerijn een sponsorloop gehouden op 29 mei voor het Leger des Heils Gorinchem. Afgelopen vrijdag (28 juni) heeft de leerlingenraad de opbrengst overhandigd.

BC de Vesting: Lekker warm

De zomercompetitie bij bridgeclub de Vesting is al aardig op gang. De vierde zitting werd gespeeld op een warme zomeravond en werd, zeker tot hun eigen  verrassing, gewonnen door Annie den Haan&Anne van Wezel.

Altijd al de marathon van Rotterdam willen

De Gorinchemse atletiek en triatlon vereniging Typhoon biedt deze mogelijkheid. Als recreant is het mogelijk nu deel te nemen aan de voorbereiding op de marathon, die op 5 april 2020 gehouden wordt.

Nationale Jeugdselectie traint in Gorinchem

Op Zondag 23 juni heeft de Nationale jeugdselectie pétanque getraind bij Les Boulistes in Gorinchem. De gehele selectie van de jeugdafdeling was te gast bij de Gorcumse vereniging.

Start hockeyseizoen

We nemen even rust maar vanaf 31 augustus gaan we er weer vol tegenaan! Jij ook, doe gezellig mee en hockey erop los bij G.H.C. Rapid. Kijk op onze website voor het inschrijfformulier www.rapidmills.nl LEUK als je meedoet!

Sander Antonio in actie voor de Jongh Sport

Dit seizoen maakte ook oud 1e elftal speler van o.a Arkel en SVW Sander Antonio zijn debuut bij De Jongh Sport in poule A van de Proxsys League.

Pagina's