Sport lezersnieuws

Vissen voor de jeugd

Op vrijdagavond 7 september organiseert HSV Gorinchem weer de jaarlijkse Jeugdviswedstrijd . We vissen dit jaar weer in de Eendenplas. Deelname aan deze wedstrijd is gratis voor alle jeugd in de leeftijd van 4 tot en met 13 jaar Uit Gorinchem en Dalem.

Teams Horses For Heezen kampioen van Zuid-Holland

Op 4 en 11 augustus zijn de regiokampioenschappen in Heerjansdam verreden. Horses For Heezen gevestigd te Giessenburg en rijdend voor PSV Sliedrecht, kwam dit jaar met 2 teams onder leiding van commandant Kevin Heezen naar de kampioenschappen.

GiGa informatiemiddag

Meer weten over het belang van bewegen en kijken welke beweegmogelijkheden bij u passen? Kom naar de GiGa informatiemiddag. Samen met fysiotherapie ParaFit Arkel laten we zien wat bewegen met u doet. U krijgt informatie en praktische tips die u langer helpen vitaal te blijven.

Van Ekeren Kuiper Open Vuren 2018

Vuren: T.V. De Waalrackets organiseert wederom van 1 t/m 9 september het: Van Ekeren Kuiper Open Vuren 2018 tennistoernooi. Het toernooi gaat volgens de richtlijnen van de KNLTB. Een open tennistoernooi voor enkel- en dubbelschema's in de categorie?n van 3 tot en met 8.

Van Ekeren Kuiper Open Vuren 2018

Vuren:

T.V. De Waalrackets organiseert wederom van 1 t/m 9 september het: Van Ekeren Kuiper Open Vuren 2018 tennistoernooi. Het toernooi gaat volgens de richtlijnen van de KNLTB. Een open tennistoernooi vaar enkel-en dubbelschema's in de categorieen van 3 tot en met 8.

BC de Vesting: Alles kan deze zomer

Deze zomer is bij bridgeclub de Vesting van alles mogelijk. Iedere week ziet de kop van de uitslag er anders uit. Met 62-half beleefden Jaap Jan Beukenkamp&Marchien O'Herne een top avond. Ook bij Jocita van der Bijl&Hanny Snel zat alles mee, zij kwamen uit op ruim 59%.

LUNCHCONCERT

n.v.t.

Cursistendrive

Ter afsluiting van de beginnerscursus organiseerde onze club een drive-je met vijf cursistenparen en vijf bereidwillige clubparen,waarbij deze clubspelers steeds NZ aan tafel zaten. De cursisten konden zich dan volledig concentreren op het spel.

Power Walking Club Gorinchem

Vanaf maandag 3 september 2018 start Power Walking Club Gorinchem met het geven van Power Walking lessen op maandag en woensdagavond om 19.30 uur voor beginners en gevorderden. De lessen zullen worden gegeven door Marjolein Exalto.

Pagina's