Verkiezingen lezersnieuws

Mevrouw Jo van der Wal 40 jaar lid van CDA Gorinchem

Op de Algemene Ledenvergadering van het CDA Gorinchem van 2 juli jl. is mevrouw J. (Jo) van der Wal gehuldigd voor haar 40 jarig lidmaatschap van het CDA.

Gorinchemse Water Natuurlijk kandidaat en oud wethouder, Arjen Rijsdijk pleit voor het benutten van meer energie uit water!

Warmte uit water als alternatief voor aardgas. De 230 huizen, die een aantal jaren terug in de Gorinchemse wijk Hoog Dalem gebouwd zijn bewijzen dat het kan.

De AWP wil een rechtvaardiger lastenverdeling. Stem AWPenLRR niet politiek wel lokaal Lijst 2 op 20 maart.

De Algemene Waterschapspartij doet onder de naam ‘AWP niet politiek wel deskundig’ mee aan de verkiezingen voor het Waterschap Rivierenland. De AWP is onafhankelijk van andere politieke partijen en doet alleen mee aan de waterschapsverkiezingen. Ruud Lammers is lijstduwer.

 

Ruud Lammers kandidaat Provinciale Staten Zuid-Holland

De Lokale Partijen Zuid-Holland (LPZH) doen mee aan de Provinciale Staten verkiezingen (Lijst 16).

‘Wat de SP betreft wordt Zuid-Holland de komende jaren de schoonste, sociaalste en meest rechtvaardige provincie.’

Lies van Aelst (30) is geboren en getogen Gorcums en vanaf haar achttiende toegewijd lid van de Provinciale Staten van Zuid-Holland.

ChristenUnie in actie voor OV Utrecht-Breda

Vrijdag 8 maart 2019 brengt Europarlementariër Peter van Dalen een bezoek aan de regio.

SP-lijsttrekker Lies van Aelst bij NOS over verkiezingen

Aanstaande maandag 11 maart gaat Lies van Aelst als lijsttrekker van de SP in Zuid-Holland bij de NOS in debat met de lijsttrekkers van VVD, Denk en PVV over het belangrijke thema mobiliteit.