Verkiezingen lezersnieuws

Komt de Mooiste Man van Nederland uit Gorinchem?

Paul Luzineau uit Gorinchem mag zich kandidaat noemen voor de Landelijke finale van Misters of The Netherlands 2019.

Hannie Visser-Kieboom opnieuw verkiesbaar voor Waterschap Rivierenland

Hannie Visser-Kieboom is opnieuw verkiesbaar voor het algemeen bestuur van Waterschap Rivierenland. De Werkendamse staat op plaats 3 van de conceptkandidatenlijst van het CDA voor de waterschapsverkiezingen volgend jaar. 

 

Op locatie in Den Haag: De Week van Gelderland met de Prinsjesdag-special

DEN HAAG – De Week van Gelderland is in het kader van Prinsjesdag op locatie in Den Haag; te gast zijn: Tweede Kamerleden uit Gelderland, burgemeesters en gedeputeerden van de provincie. Samen discussiëren zij over de nieuwe plannen van het kabinet-Rutte III: wat is nu de impact van het r

Krijgt een boom in uw gemeente straks een Europees podium?

 

Wint een Nederlandse boom straks de Europese verkiezing?

Filmpje met 10 punten uit D66 programma

Benieuwd naar de plannen van D66 voor Gorinchem? In dit filmpje vertellen D66'ers zelf in 10 punten wat er in het programma van D66 staat. Ga naar www.d66gorinchem.nl voor het volledige verkiezingsprogramma.

Mede-oprichter VVD; mr. P.J. Oud woonde in Gorinchem

Het was een bijzonder moment, zaterdag werd het VVD-campagneteam verwelkomt door Maurice Visser. Hij is de huidige bewoner van het pand aan de Westwagenstraat, dat ooit de plek was waarvandaan mr. P.J. Oud zijn loopbaan begon.

 

Oprichter VVD

D66 wil ondernemerschap in Gorinchem stimuleren

Gorinchem is rijk aan tal van kleine (familie)bedrijven en grote bedrijven, startups en bestaande bedrijven. Allemaal hebben ze een ding gemeen: ze hebben Gorinchem tot thuisbasis gekozen, omdat ze hier de kans hebben om hun ideeën en ambities te realiseren.

Leerlingen nemen verkiezingsprogramma VVD in ontvangst

Vrijdag 23 februari hebben drie VWO-leerlingen van het Lyceum Oude Hoven, Judith, Lynn en Manon, van Attie Mager (lijsttrekker VVD Gorinchem) en Niels van Santen (kandidaat VVD Gorinchem) het verkiezingsprogramma van de VVD in ontvangst genomen.

 

Uitwisseling

Forum debat gemeenteraadsverkiezing Gorinchem.  

Vrijdagmorgen 16 februari  is in De Heul een , door de Samenwerkende Gorinchemse Ouderenverenigingen (SGO) , forum debat gehouden met vertegenwoordigers van de diverse politieke partijen uit Gorinchem. Negen partijen hadden gehoor gegeven aan de uitnodiging voor dit debat.

Democraten Gorinchem op lijst 11 presenteert programma

Nu Democraten Gorinchem formeel per 9 februari 2018 is geregistreerd door het stembureau op lijst 11 is het moment daar om het programma bekend te maken. Daar is de afgelopen twee jaar hard aan gewerkt samen met Gorcumers, belangenverenigingen en deskundigen.