Zakelijk lezersnieuws

Spelletjesavond bij de Boekenkist

Donderdag 20 juni organiseert boekhandel de Boekenkist, Arkelstraat 17, weer een spelletjesavond.

Mijlpaal voor Stella Fietsen: 50.000ste Livorno e-bike verkocht

Het is feest bij de Nunspeetse E-bike fabrikant. Stella heeft op maandag 10 juni 2019 de 50.000ste Livorno e-bike verkocht. Deze mijlpijl is bereikt nadat 3 jaar geleden de productie van de eerste Stella Livorno werd gestart.  

 

Stella levert 50.000e Stella Livorno e-bike

Het is feest bij de Nunspeetse e-bike fabrikant. Stella heeft de 50.000e Livorno e-bike geproduceerd. Het betreft een Stella e-bike uit de ‘Livorno-serie’. Deze mijlpijl is bereikt nadat 3 jaar geleden de productie van de eerste Stella Livorno werd gestart.

 

Los Majos Rojos Kampioen poule A en bekerwinnaar Seizoen 2018/2019 PROXSYS LEAGUE

Na ongeslagen in poule A van de Proxsys League met 66 punten uit 22 wedstrijden wonnen de mannen van Los Majos Rojos ook de beker na een 5-1 overwinning op Goedhart. Ze sluiten het prachtige seizoen met de dubbel af.

Nieuw aanzicht Deli Home panden te Schelluinsestraat

GORINCHEM – Sinds 3 juni is het herkenbare beeld van de blauw-oranje productiehallen en magazijnen in de Schelluinsestraat permanent gewijzigd. De panden zijn voorzien van het logo van de overkoepelende organisatie boven de activiteiten binnen deze hallen: Deli Home.

Bravo Bazuin!

Als je bij het Jubileumconcert van de 130 jarige-Koninklijke Harmonie De Bazuin bent geweest en je zou antwoord moeten geven op de vraag:“Hoe was het?” Dan is dat in drie woorden te omschrijven: Fantastisch. Fantastisch. Fantastisch.

BC de Vesting: Einde gesloten seizoen

Tijdens de laatste zitting van de LenteSerie bij bridgeclub de Vesting liet het gelegenheidskoppel  (althans bij deze BC)    Mies Ruigendijk&Truus Janssen  een bizarre score van ruim 76% noteren. De nummer twee, Yvonne&Pancras de Jager, kwam niet eens in de buurt met hun 59-half.

E-bike stimuleert zakelijk fietsgebruik

In ons land wordt fanatiek gefietst, ruim 15 miljard fietskilometers per jaar (CBS). De elektrische fiets stimuleert ons om nóg meer fietskilometers af te leggen. Dit geldt voor recreatief maar ook voor zakelijk fietsgebruik.

 

Meer recreatieve én zakelijke fietskilometers

Petra Berger: Bazuin heeft positieve spirit

De naam van het concert doet haar meteen lachen: ‘Night of the Klomps. Je moet er maar op komen. Ik heb twee keer eerder met De Bazuin gezongen. De Bazuin is een leuk orkest, met een sfeer die anders is dan bij andere orkesten.

BC de Vesting: Klasse apart

In de B-groep  bij bridgeclub de Vesting zijn Henk van Dieren&Ate Kooistra niet te stuiten op hun weg terug naar boven. Deze keer stopten ze bij 67%. Goede tweede waren Jaap Jan Beukenkamp&Marchien O'Herne die ook boven de 60% uitkwamen.

Pagina's