Zakelijk lezersnieuws

Grote rommelmarkt Koningsdag in Herwijnen

HERWIJNEN – De rommelmarktcommissie van de Hervormde Gemeente Herwijnen houdt zaterdag 27 april, Koningsdag, een grote rommelmarkt. Dat gebeurt ook deze keer op het parkeerterrein van transportbedrijf Van Arendonk, Achterweg 57 in Herwijnen.

Koninklijk kantelen op IKC Merweplein

Tijdens de zevende editie van de Koningsspelen op het Integraal Kind Centrum Merweplein dansten de meer dan 400 leerlingen zich warm op het openingsnummer Pasapas van Kinderen Voor Kinderen. Een echte warming-up was wel nodig voor de koude maar feestelijke sport- en speldag.

Zonnepanelenpark bij Deli Home Gorinchem

GORINCHEM – Voor menig bewoner van Gorinchem zal het een bekend beeld zijn: de gigantische blauw-oranje productiehallen en magazijnen op de Schelluinsestraat—van oudsher van JéWé, inmiddels onder de vlag van Deli Home.

Ondernemers Info en Netwerken bij Rabo

Netwerken met Praktische Informatie voor Ondernemers Ondernemers Netwerk OC-G te gast bij Rabobank

Geen toverlantaarns maar magic lanterns. Door Jos Walraven

We schrijven 1969. In de krant van 7 maart vinden we een  artikel over de oprichting van de Marcha (of voor de reeds omgeturnden Marsjaa)-drive-in-show. Een zeker voor Gorinchem te gek nieuw concept.

Feelings over files (door Jos Walraven)

Voor ons gevoel is Gorinchem anno nu moeilijk te bereiken. Files op de Banneweg of op de Spijksedijk/Newtonweg zijn geen uitzondering. Het wordt steeds drukker. De verkeersstroom moet soms zelfs met behulp van verrijdbare lichten gedoseerd worden.

FOTOWEDSTRIJD ‘GENIETEN VAN DE VESTINGSTEDEN’

FOTOWEDSTRIJD STELT MENSEN CENTRAAL

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden! Daarom organiseert ook dit jaar de Stichting Oude Hollandse Waterlinie een fotowedstrijd. Het thema voor dit jaar is: ‘genieten van de vestingsteden’.

collecteopbrengst

Opbrengst collecte Amnesty International in Gorinchem: 1234,59 euro.

Uitbreiding Culturele Zondag

De doorstart van de Culturele Zondag elke tweede zondag van de maand is een groot succes. De organisatie verwelkomt aanstaande zondag 10 maart twee nieuwkomers. Hugo Ouwerkerk is aanwezig in het minimuseum in de Aanlegsteiger op de Vissersdijk 30.

Pagina's