Zakelijk lezersnieuws

Meld u nu aan voor de Home-Start introductietraining in oktober

Wij starten in de week van 15 oktober en eindigen in de week van 2 november. Het worden drie dagen, 1 dag per week, van 9.30 uur tot 15.30 uur. De dag waarop de training gehouden wordt, die wordt in overleg met de mensen die zich aanmelden bepaald.

Groot onderhoud Gorinchemse kinderboerderij dankzij FOWW 

Groot onderhoud Gorinchemse kinderboerderij dankzij FOWW 

Het Natuurcentrum staat zo nu en dan in de steigers, er wordt namelijk groot onderhoud uitgevoerd. De werkzaamheden plannen we zo slim mogelijk, zodat u er weinig last van heeft.  

Informatieavond versnelde lotusopleiding

SDG Slachtoffers organiseert donderdagavond 6 september om 19:30 een informatieavond over een versnelde lotus opleiding. De opleiding zal voornamelijk op zaterdagen worden gegeven en duurt ongeveer 4 maanden, afhankelijk van het Oranje Kruis.

Food for thoughtCommunicatie Platform Gorinchem organiseert inspiratiediner

Lekker eten, netwerken en tussen de gangen door inspiratie opdoen. Dat staat op donderdag 21 juni op het menu tijdens de eerste editie van het inspiratiediner van het Communicatie Platform. Foodrebel Natascha Kooiman en Chantal Engelen van Kromkommer zijn de sprekers die avond. 

Food for Thought inspiratiediner door CPG

??Foodrebel Natascha Kooiman bijt het spits af. Ze geeft een korte trendlezing en staat stil bij de verduurzaming van ons voedselsysteem en eetpatroon. Als co-founder en eigenaar van Smaackmakers weet Natascha als geen ander welke communicatie-aanpak voor impactvolle verandering kan zorgen.

Gorinchemse distributeur kiest voor duurzaam: 'Van bouwmateriaal naar hippe tas'.

Wij geven de voorkeur aan bewuste producten. Goed voor mens en milieu. Daarom zijn we enorm blij met de nieuwe #URBAN collectie van reisenthel.

Verkoop elektrische scooters zit in de lift!

Ede - De verkoop van het aantal elektrische scooters in Nederland zit flink in de lift. Over de eerste vier maanden zijn in totaal 1225 nieuwe e-scooters verkocht en dat is bijna een verdriedubbeling ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar, toen 420 nieuwe apparaten de winkels verlieten.

Attema & Avres openen gezamenlijke locatie

Attema en Avres openden op vrijdag 18 mei een gezamenlijke bedrijfslocatie aan de Schelluinsestraat in Gorinchem.

Plezier op School: 2 daagse zomercursus voor aanstaande brugklassers

Zit uw kind in groep 8 en start hij/zij na de zomer vakantie op de middelbare school? Stichting Vivenz verzorgt in opdracht van de Dienst Gezondheid en Jeugd de tweedaagse zomertraining Plezier op School voor kinderen uit groep 8.

“Waarde creëren uit afval” – Ondernemers te gast bij Waardlanden

GORINCHEM – LET OP: Dinsdag 29 mei van 15.30 – 18.30 u is het Ondernemers Netwerk OC-G te gast bij Waardlanden Reinigingsdienst. Veel ruimte is er voor netwerken.

Vanaf 16.00 u is er een interessante rondleiding die een diepgaande kijk geeft in de keuken.

Pagina's