€ 2.500 voor Stichting Vrienden van het Beatrixziekenhuis

GORINCHEM De stichting Vrienden van het Beatrixziekenhuis ontving onlangs een cheque ter waarde van € 2.500,- uit handen van Visscher Autobedrijven uit Gorinchem. Met deze donatie kunnen er interactieve leestafels worden aangeschaft voor patiënten van het Beatrixziekenhuis. Dit biedt hen op de polikliniek een aangename en zinvolle tijdsbesteding totdat zij bij hun dokter terechtkunnen.

Tijdens de opening van hun nieuwe Hyundai- en Fiat-filiaal vroeg Visscher Autobedrijven bezoekers een donatie te doen voor de stichting Vrienden van het Beatrixziekenhuis. ,,We vinden het belangrijk om als bedrijf een bijdrage te leveren aan goede doelen", vertelt Bart Visscher, vestigingsmanager bij Visscher Hyundai en Fiat Gorinchem. ,,Toen we hoorden over de stichting Vrienden van het Beatrixziekenhuis, was de keuze snel gemaakt. Voor patiënten is een bezoek of opname in het ziekenhuis al heftig genoeg dus we dragen graag ons steentje bij om dit voor hen te veraangenamen."

De stichting is erg blij met de donatie. ,,We waarderen het enorm dat bedrijven ons op deze manier willen helpen", zegt Piet IJssels, voorzitter van de stichting. ,,Naast ontspanning door middel van spelletjes of lectuur kunnen patiënten dankzij de interactieve leestafels onder andere folders, nieuws betreffende het Beatrixziekenhuis en informatie over ziektebeelden lezen. Ook is het op termijn mogelijk voor patiënten om een patiënttevredenheidsonderzoek in te vullen."

Fotobijschrift:

Piet IJssels, voorzitter van de stichting Vrienden van het Beatrixziekenhuis (links) ontvangt de cheque uit handen van Bart Visscher, vestigingsmanager Visscher Hyundai en Fiat Gorinchem. Met het geld kunnen interactieve leestafels worden aangeschaft voor patiënten van het Beatrixziekenhuis.