• Marianne Zeelenberg
  • Marianne Zeelenberg

255 jaar getrouwd in Gorinchem

GORINCHEM Anteun De Groot en Hiske Stienstra trouwden woensdag 10 juli op het stadhuis van Gorinchem. Beiden zijn geboren in Gorinchem. Bijzonder is, dat alle grootouders erbij konden zijn. Ze geven het piepjonge bruidspaar het goede voorbeeld. Samen zijn de ouders en grootouders 255 jaar getrouwd. Alle grootouders zijn 50 jaar of langer met elkaar getrouwd.

Voor de bruidegom is dit jaar extra bijzonder: zijn ouders vieren het zilveren huwelijksjubileum in september en zijn beide grootouders hun diamanten huwelijk afgelopen februari en in september.

Het bruidspaar ontmoette elkaar op het Altena College, zij in klas 3 en hij in klas 5. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk. Het kersverse paar gaat de komende jaren in Ede wonen om daar de studies af te ronden. De bruidegom gaat een bestuursjaar doen bij NSW (Navigators Studentenvereniging Wageningen) voordat hij als levensmiddelentechnoloog aan de slag gaat. De bruid gaat verder met de studie verpleegkunde. Maar eerst gaan ze genieten van een huwelijksreis. Daarvan is de bestemming nog onbekend.