• Action.nl

Action naar Arkelstraat in Gorinchem

GORINCHEM Er werd al heel lang over gespeculeerd, maar nooit werd het bericht officieel bevestigd door Action zelf. Maar nu is dan toch de spreekwoordelijke kogel door de kerk: de Action vestigt zich in de Arkelstraat in Gorinchem. Verwacht wordt dat de Action medio oktober haar deuren opent in de Arkelstraat.

Annexum, de grootste niet-beursgenoteerde aanbieder van beleggingsfondsen in Nederland, heeft een tienjarige huurovereenkomst gesloten met Action voor de Arkelstraat in Gorinchem. De Action zal zich vestigen in het voormalig Charles Vögele pand en het voormalig Aldi pand.

Action is een snelgroeiende, internationale non-food discounter. Zij staat bekend om haar betaalbare alledaagse producten. Action verkoopt meer dan 6000 verschillende producten en heeft wekelijks 150 nieuwe producten in de winkel liggen. Naast huismerken, verkoopt Action ook veel A-merken. Inmiddels heeft Action 946 winkels in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg en Oostenrijk. Action neemt haar intrede in het pand naar verwachting per medio oktober 2017.

Het object valt onder het fonds Crystalveste beheerd door Annexum, dat bestaat uit diverse horeca- en winkelruimten, verdeeld over drie locaties in Nederland, waaronder dus Gorinchem.