• Altena College
  • Altena College
  • Altena College

Altena Experience; een fantastische ervaring

SLEEUWIJK 166 groep 8 leerlingen bezochten woensdagmiddag 15 februari de Altena Experience op het Altena College in Sleeuwijk. Al eerder hadden de leerlingen zich ingeschreven voor de Experience die het dichtst bij hun interesse ligt. Zo was er een Experience: Sportief, Creatief, Onderzoek & Ontwerp en Wereldburger.

Elk groepje leerlingen werd begeleid door enthousiaste leerling-mentoren uit de bovenbouw, die hen van de ene naar de andere Experience brachten. Zo leerden de groep 8'ers het gebouw, de lokalen en een aantal docenten alvast een beetje kennen.

Het enthousiasme van de groep 8 leerlingen was overweldigend. De sportiviteit, creativiteit en de interesse voor wetenschap en historie spatte ervan af. Het team Altena College kijkt terug op een zeer geslaagde en gezellige middag.

Op 6 en 7 maart zijn er inschrijfdagen van 15.30 - 20.30 uur. Meer informatie over de aanmeldingsprocedure is te vinden op de website: www.altenacollege.nl/groep 8. Rechtstreeks contact opnemen kan via info@altenacollege.nl of op 0183-302944.