• Basketbal is een sport voor bijna alle leeftijden. Bij Goba kun je al vanaf 8 jaar meespelen.

    Egbert Egberts

Basketbalinstuif voor kids bij Goba

GORINCHEM Basketbalvereniging Goba verzorgt op zaterdag 25 mei van 17.30 tot 19.30 uur in sporthal Oosterbliek een instuif voor jongens en meisjes van 8 tot en met 13 jaar, die kennis willen maken met de basketbalsport. 
In groepjes doorlopen de kids op de basketbalvelden 2 en 3 een doorschuifsysteem van verschillende spelletjes. De spelletjes bestaan uit balvaardigheidsvormen, estafettevormen, een basketbalomloop en een spelsituatie. Ervaren basketballers, trainers en coaches zullen de deelnemers begeleiden.
Aanmelden is niet nodig. Deelnemende kinderen behoren alleen een sporttenue te dragen en een paar indoor-sportschoenen aan te doen. Voor basketballen wordt gezorgd. Meedoen is gratis.
Wie echte basketballers in actie wil zien kan de wedstrijd op veld 1 vanaf de tribune bekijken van de talentvolle Goba meisjes onder 16 tegen BC Lieshout meisjes onder 16, die tegelijkertijd met de basketbalinstuif wordt gespeeld. Deze match sluit het wedstrijdseizoen bij Goba af. Meer informatie over de basketbalinstuif en basketbalvereniging Goba is te verkrijgen via wedstrijden@goba.nu.