• SONY DSC

    Generaal Pardon

Benefietvoorstelling Generaal Pardon!

SLEEUWIJK Op vrijdagavond 1 maart zetten de spelers van improvisatietheatergroep Generaal Pardon! hun beste beentje voor om een voorstelling te spelen. Aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. De voorstelling vindt plaats in het Trefpunt aan de Notenlaan 69 in Sleeuwijk. Toegang is gratis, maar een bijdrage kan in de hoed worden gegooid.

Deze keer wordt het heel speciaal. Is het normaliter al spannend om niet te weten waarover je een voorstelling speelt – want: bij improvisatietheater speel je met input van het publiek- , dit keer is het extra spannend omdat ze niet weten wat de opbrengst gaat worden. En de gehele opbrengst gaat naar het goede doel: dolfijntherapie voor Niels.

Niels is 20 jaar en is geboren met het Pitt Hopkins Syndroom. Dit veroorzaakt een ernstige meervoudige beperking. Niels kan hierdoor niet praten en heeft moeite met motorische vaardigheden. Dolfijntherapie is een wetenschappelijk onderbouwde vorm van geïntegreerde therapie. Afhankelijk van het kind en zijn of haar problematiek wordt er een programma op maat gemaakt, een combinatie van ergo-, fysio-, logo- en/of psychologische therapie.
Uit ervaring van andere kinderen met Pitt Hopkins syndroom, die al deel hebben genomen, weet men dat de mogelijkheid hier is om vooruitgang te kunnen behalen.