• De Stad Gorinchem

Bezoekers KLM Open reizen gratis met Arriva naar de golfbaan

GORINCHEM / SPIJKHet KLM Open op The Dutch is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Met een combiticket reizen bezoekers van het internationale golftoernooi gemakkelijk en voor niets naar de golfbaan vanuit de regio Brabant en Drechtsteden, Alblasserwaard en Vijfheerenlanden met Arriva. Het combiticket is namelijk een entree- en vervoerbewijs ineen voor de MerwedeLingelijn (treinverbinding Dordrecht-Geldermalsen), bus en/of buspendel vanaf Gorinchem. Men betaalt hetzelfde bedrag hiervoor als voor een reguliere toegangskaart voor het toernooi, dus de bezoekers reizen gratis met Arriva. Het combiticket is online te bestellen. Er zijn twee soorten combitickets. Kinderen in de leeftijd van 12 t/m 18 jaar krijgen 50% korting op

hun combiticket. Kinderen t/m 11 jaar zijn gratis welkom op het golftoernooi. Zij reizen ook gratis mee in de trein (MerwedeLingelijn), de bus en de pendelbus van Arriva onder begeleiding van een volwassene (18 jaar of ouder) die reist met een combiticket.

De pendelbussen tussen station Gorinchem en KLM Open rijden op donderdag, zaterdag en zondag van 7.00 tot 20.00 uur en op vrijdag van 7.00 tot 0.00 uur ieder half uur. Hebben bezoekers geen combiticket, dan kan een buskaart gekocht worden bij de Arriva Store op het station voor 4 euro. Ook de OV- chipkaart wordt geaccepteerd.

Meer informatie op www.arriva.nl