Bijeenkomst 'Grip op je leven en emotie'

LEERDAM Op zaterdagmiddag 20 januari, 13.30 - 16.00 uur, organiseert Hersenletsel.nl weer één van de (2-maandelijkse) lotgenotenbijeenkomsten voor mensen met een Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Deze keer is het thema: Niet aangeboren Hersenletsel: Grip op je leven en emotie. Zita Schwab, mindset & lifestyle coach, geeft een lezing over dit onderwerp. De bijeenkomst wordt gehouden in Lingesteyn aan het Lingesteynplantsoen 20 in Leerdam.

Zita heeft ontzettend veel ervaring rondom het coachen van mensen met NAH. Aangezien zij dit ook zelf heeft doorgemaakt weet zij niet alleen vanuit kennis, maar ook uit ervaring, hoe het is om helemaal opnieuw te moeten beginnen. Zij biedt maatwerk nah-coaching. Uniek is haar nlp training 'Grip op je leven met hersenletsel'. Zij heeft 12 jaar ervaring als ondernemer op het gebied van het trainen, coachen en begeleiden van mensen. Zij is gecertificeerd nlp coach en trainer.

Tijdens de bijeenkomst is er verder volop gelegenheid tot het onderling uitwisselen van ervaringen. Voor NAH-getroffenen én hun familieleden. Deelname is gratis. Graag aanmelden bij KBGhersenletselZHZ@gmail.com of tel.06 - 150 91 924