• Rivas Zorggroep

Bijeenkomst Longpunt Gorinchem: 'Slaapproblemen bij longziekten'

GORINCHEM Het Longfonds (voorheen Astma Fonds) houdt in samenwerking met Rivas Zorggroep weer een longpuntbijeenkomst op dinsdag 17 oktober. De bijeenkomst vindt plaats in Wijkcentrum PoGo aan Grote Haarsekade 120 in Gorinchem.

Tijdens de bijeenkomst spreekt mevrouw Vonk, verpleegkundig specialist longziekten, over het thema 'Slaapproblemen bij longziekten'. Want iedereen heeft slaap nodig om tot rust te komen, de een wat meer dan de ander. Tijdens de slaap herstelt lichaam en geest zich en krijg je weer energie. Maar wat te doen als slapen niet lukt?

Deelname aan de bijeenkomst van Longpunt is gratis en aanmelden is niet nodig. Bezoekers wordt verzocht geen geurtjes te gebruiken tijdens de bijeenkomsten, omdat die benauwdheidsaanvallen kunnen veroorzaken bij een deel van de longpatiënten. De bijeenkomst vindt plaats van 14.00 tot 16.00 uur in Wijkcentrum PoGo aan Grote Haarsekade 120 in Gorinchem. De zaal is open vanaf 13.30 uur.

Meer informatie over Longpunt is te verkrijgen via Gorinchem@longpunt.longfonds.nl of op www.rivas.nl. Meer informatie over de zorg voor longaandoeningen in het Beatrixziekenhuis is te vinden op www.beatrixziekenhuis.nl.