Bijeenkomst voor (ex)prostaatkankerpatiënten

GORINCHEM De polikliniek Urologie van het Beatrixziekenhuis verzorgt vrijdag 9 september op de Lingepolikliniek in Leerdam een bijeenkomst voor mannen die prostaatkanker hebben (gehad). Partners of andere familieleden zijn hierbij ook van harte welkom.

De bijeenkomst biedt de mogelijkheid ervaringen uit te wisselen met lotgenoten. Verder zal oncologiefysiotherapeute Mariska Froeling vertellen over de relatie tussen bewegen en kanker. Uiteraard is er ruim voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen aan Anneke Meerkerk, verpleegkundig specialist Urologie en Jeannine van Zante, oncologieverpleegkundige, beiden werkzaam in het Beatrixziekenhuis en aan de heer Erkens als vertegenwoordiger van de prostaatkankerstichting.

De bijeenkomst is gratis en vindt plaats op vrijdag 9 september van 9.30 uur tot 11.30 uur in vergaderzaal 1 op de Lingepolikliniek aan het Lingesteynplantsoen 20 in Leerdam. Aanmelden kan telefonisch via (0183) 64 42 65 of via mail j.van.zante@rivas.nl.

Fotobijschrift: Anneke Meerkerk, verpleegkundig specialist Urologie en Jeannine van Zante, oncologieverpleegkundige, beantwoorden graag alle vragen over prostaatkanker.