• Rivas Zorggroep

Bijeenkomst voor prostaatkankerpatiënten in het Beatrixziekenhuis

GORINCHEM De polikliniek urologie van het Beatrixziekenhuis organiseert, in samenwerking met de Prostaatkankerstichting, op vrijdag 16 juni een bijeenkomst voor mannen die prostaatkanker hebben (gehad). Partners of andere familieleden zijn hierbij ook van harte welkom.

De bijeenkomst biedt de mogelijkheid ervaringen uit te wisselen met lotgenoten. Dr. Koeter, uroloog, geeft tijdens deze bijeenkomst informatie over incontinentie na een prostaatkankerbehandeling. Ook is er ruim voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen aan Anneke Meerkerk, verpleegkundig specialist urologie en Jeannine van Zante, oncologieverpleegkundige, beiden werkzaam in het Beatrixziekenhuis. Verder is vanuit de Prostaatkankerstichting de heer Erkens aanwezig.

De bijeenkomst is gratis en vindt plaats op vrijdag 16 juni van 9.30 uur tot 11.30 uur in de Jan de Sterkezaal, aan de Banneweg 57 in Het Gasthuis. Aanmelden kan telefonisch via (0183) 64 42 65 of via een mail aan Uro-onco@rivas.nl.

Fotobijschrift:

Anneke Meerkerk, verpleegkundig specialist urologie en Jeannine van Zante, oncologieverpleegkundige, beantwoorden graag alle vragen over prostaatkanker.