• Brede School Lingewaal

Bijna 7000 euro voor KiKa

ARKEL Brede School Lingewaard en WASKO Dikkertje Dap, hebben tijdens de Koningsspelen, op vrijdag 12 april, een sponsorloop gehouden die volledig in het teken stond van Stichting Kinderen Kankervrij. Samen met marathonloper Laurens Vonk is deze loop georganiseerd. Hij loopt zijn marathons voor KiKa.

KiKa doet onderzoek naar kinderkanker om ervoor te zorgen dat er meer kinderen beter geholpen kunnen worden. De deelname aan deze sponsorloop was een logische keuze voor Brede School Lingewaard en WASKO Dikkertje Dap. Zij hebben zich hier met volle overgave voor ingezet. Alle leerlingen hebben geld ingezameld, waarna er met veel enthousiasme en gedrevenheid is gelopen. Uiteraard onder luide aanmoediging van vele supporters. De sponsorloop was volgens de organisatoren een groot succes: ,,Met behulp van vele vrijwilligers en een aantal sponsoren werd het een fantastische ochtend. De leerlingen hebben een sportieve prestatie neergezet. Zij hebben door middel van de sponsorloop stilgestaan bij het feit dat rennen, fietsen, spelen en sporten niet voor iedereen vanzelfsprekend is."

De kinderen hebben voor een geweldig opbrengst gezorgd. Wij zijn heel trots dat wij een bedrag van € 6.920,00 mogen overmaken aan KiKa. De organisatie van KiKa is erg blij met deze grote donatie.